• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

6.500 TL'ye R7 7800X3D & RX 9070 XT sistem için güç kaynağı önerisi

FSP'nin soğutması iyi değil. O yüzden sıcaklığa bağlı oalrak enermaxdan kısa ömrülü oalbilir.

Enermax alıp geçiyorum öyleyse yarın. Ya da başka bir şey mi önerirsiniz?

Şikayetleri atar mısınız hocam? Hiç sorun istemiyorum alırsam sorunsuz olmalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Enermax alıp geçiyorum öyleyse yarın. Ya da başka bir şey mi önerirsiniz?

Şikayetleri atar mısınız hocam? Hiç sorun istemiyorum alırsam sorunsuz olmalı.
F/P bir PSU tabi bu fiyata kaçmaz da, şans biraz bu mevzular. Yoksa bir sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.

Ben çok takılmıyorum PSU mevzularına ama bu tarz takıyorsan tabi hem Tier olarak hem de F/P olarak bu PSU öne çıkıyor şu anda, tamamen kişisel tercihe giriyor. Bu tarz bir sıkıntı olursa rahatsız edebilir seni.

Ses ne kadar duyuluyor? Kaç dBa yani?

Ses ne kadar duyuluyor? Kaç dBa yani?

Burada var. Fakat bu modelin sorunlu serilerden olması lazım. Yani o yüzden bu şekilde ses yapıyor. Normal halinin sesini bilmiyorum.

1350W olan bu fark var mı? Ya da iade gibi bir şey mümkün mü öyle bir durumda? FSP en garantisi gibi duruyor.

Gaming.gen.tr’den alacağım. Hem Tüketici Hakları Mahkemesi'ne göre 2 hafta cayma hakkı var diye biliyorum. Yine de bu işlerle uğraşmak istemiyorum. Kullanan bir arkadaşımız varsa deneyimini öğrenmek isterim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…