FSP'nin soğutması iyi değil. O yüzden sıcaklığa bağlı oalrak enermaxdan kısa ömrülü oalbilir.

Enermax alıp geçiyorum öyleyse yarın. Ya da başka bir şey mi önerirsiniz?

O halde B Tier 850W yeterlidir sana modüler olarak, fakat Enermax fiyatı sebebiyle cazip 1200W overkill olsa da, düşünebilirsin. Ama o modelle alakalı bazı şikayetler vardı, coil whine, fan sesi vesaire, kullanıcı yorumlarına da dikkat et almadan önce. @YusufEymen

Şikayetleri atar mısınız hocam? Hiç sorun istemiyorum alırsam sorunsuz olmalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Enermax alıp geçiyorum öyleyse yarın. Ya da başka bir şey mi önerirsiniz?

Şikayetleri atar mısınız hocam? Hiç sorun istemiyorum alırsam sorunsuz olmalı.
F/P bir PSU tabi bu fiyata kaçmaz da, şans biraz bu mevzular. Yoksa bir sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.

1754832957344.webp

Ben çok takılmıyorum PSU mevzularına ama bu tarz takıyorsan tabi hem Tier olarak hem de F/P olarak bu PSU öne çıkıyor şu anda, tamamen kişisel tercihe giriyor. Bu tarz bir sıkıntı olursa rahatsız edebilir seni.

F/P bir PSU tabii bu fiyata kaçmaz da, şans biraz bu mevzular. Yoksa bir sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.

Eki Görüntüle 171893

Ben çok takılmıyorum PSU mevzularına ama bu tarz takıyorsan tabii hem Tier olarak hem de F/P olarak bu PSU öne çıkıyor şu anda, tamamen kişisel tercihe giriyor. Bu tarz bir sıkıntı olursa rahatsız edebilir seni.

Ses ne kadar duyuluyor? Kaç dBa yani?

Ses ne kadar duyuluyor? Kaç dBa yani?

Burada var. Fakat bu modelin sorunlu serilerden olması lazım. Yani o yüzden bu şekilde ses yapıyor. Normal halinin sesini bilmiyorum.

Burada var. Fakat bu modelin sorunlu serilerden olması lazım. Yani o yüzden bu şekilde ses yapıyor. Normal halinin sesini bilmiyorum.

1350W olan bu fark var mı? Ya da iade gibi bir şey mümkün mü öyle bir durumda? FSP en garantisi gibi duruyor.

Aynı fanı kullanıyorlar. Eski serilerin fanları sorunlu. Yağ kaçırıyorlardı. Yükarıdaki videodaki modelde eski seri olması lazım. İade almak zorundalar. Ayıplı mal satıyorlar.

Eki Görüntüle 171895

Gaming.gen.tr’den alacağım. Hem Tüketici Hakları Mahkemesi'ne göre 2 hafta cayma hakkı var diye biliyorum. Yine de bu işlerle uğraşmak istemiyorum. Kullanan bir arkadaşımız varsa deneyimini öğrenmek isterim?

Son düzenleyen: Moderatör: