Modüler olması tabii ki daha iyi.
Kime göre neye göre iyi, ona bakmak lazım. x2 ücret ödemen gerekiyor aslında yüksek oranda aynı performans için. 9800X3D + 5080 sıkıntısız besleyen bir Power'den bahsediyoruz. İnsanlar çok takıyor bu Tier List'leri vesaire. Ben çok doğru bulmuyorum açıkçası. Kullanıcı yorumları daha kıymetli. Gidip de dip model alınmayacak sonuçta.

@YusufEymen 5080 TUF + TUF X870 + 9800X3D+ 2X16 6000 CL30 bu sisteme bahsettiğim PSU ile sıkıntısız kullanıyor uzun zamandır, sadece örnek olsun diye bahsetmek istedim bu arada. Modüler istemiyorsan bir opsiyon.

FSP daha iyi geliyor nedense. A olmama nedeni fanıymış. 500TL fazlaya değecek bir performans mı aradaki? 5 yıl en az kullanmayı planlıyorum.

Ne önerirsiniz? Enermax hem F/P hem yüksek volt. 5 yıl kullanacağım sorun istemiyorum kesinlikle.

SPL's tierlist gibi bir şeydi.
Evet o şekilde. Performansı iki modeldende daha iyi. Sadece rifle berang fan kullanıyor. Tier list eksik.

Tabii ki fark olur. Hem ömür hem de performans açısından. Regülasyonlar bile etki ediyor sisteme.
Fark olmaz değil ama sırf modüler diye x2 vermeyi çok doğru bulmuyorum ben. 850w Gold B Tier bir PSU fazlasıyla yetecektir. Bahsettiğim kişi 850w Bronz kullanıyor orası ayrı, sıfır sıkıntı. FPS daha fazla almayacak, belki 100 TL fazla elektrik faturası öder ay sonunda. 850w Gold fazlasıyla yeterli yani bu segmente. Modüler mevzusu kişi tercihine kalmış.

Modüler PSU daha iyi değil yani, ya da C Tier yerine A alınca çok daha iyi olmayacak, sadece verimlilikten ötürü elektrik faturasına yansır bir miktar, Gold ile Bronz arasındaki farktan bahsediyorum. @YusufEymen
İşte, 5 yıl hatta daha fazla kullanacağım ve o elektriği PSU'ya daha kaliteli bir şey alarak harcamaya tercih ederim açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşte, 5 yıl hatta daha fazla kullanacağım ve o elektriği PSU'ya daha kaliteli bir şey alarak harcamaya tercih ederim açıkçası.
O halde B Tier 850w yeterlidir sana modüler olarak, fakat Enermax fiyatı sebebiyle cazip 1200w overkill olsa da, düşünebilirsin. Ama o modelle alakalı bazı şikayetler vardı, coil whine, fan sesi vesaire, kullanıcı yorumlarına da dikkat et almadan önce. @YusufEymen

FSP'nin soğutması iyi değil. O yüzden sıcaklığa bağlı oalrak Enermax'tan kısa ömürlü olabilir. 10 derecelik fark bile kondansatör ömrünü yarıya indirebiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör: