Ona çıksa iyi ya.Şu etkinliğe katılan bireyleri şutlasak IQ düzeyi bir anda 100 civarına çıkabilir.
Detaylar
Kim cevapladı?Filistin halkına yapılan zulmün koşulsuz karşısındayım. Fakat meydanlarda boş yürümek için değil. Bütün bürokratik ilişkiler kesilsin, ticaret durdurulsun diye gerekli mercilere yürünecekse o zaman eyvallah. Böyle konunun içi boşaltılıyor. Starbucks'ta kahve içen vatandaşı taciz edip kışkırtmak gibi saçma eylemler yapıldı. Hem kendi vatandışını rahatsız et hem de asıl sorumluyu gizle. Bu tür platformlar genelde başka yaşam tarzları ve onların hayatlarını İsrail ile ilişkilendirirken kendi liderleri İsrail ile ticaret yapanlar oluyor. Eskiden solcular sahip çıkardı Filistin meselesine. Deniz Gezmiş çıkıp gitmişti Filistin'e. Şimdi her şeyin özü değiştiriliyor. Halüsinatif bir dünya. Öyle bir nefret ortamı yaratıldı ki Filistin halkına yapılanlara sevinen vatandaşlarımız var. Bizi bir araya gelmeyelim diye bölenlere yarıyor yine..
Cortex
Başarılı
Bizim davamız bir tek Türkiye'nin kendisi değil zaten, anlamadım gitti. Her yer bizim davamız ama nedense. Açlıktan ağzımız kokuyor, hâlâ başımız atar gider derdinde. Boş kuruntular içinde, yok sırada biz var mışız da yok bilmem neymiş. Biz önce kendimize yetelim. Miilletin alım gücünü arttırmaya çalışacaklarına yaptıkları atara gidere bak. Bir de buna destek verecekmişiz. Oldu yavrum.
Acaba burada böyle bir savaş olsa filistin arabı yaparmı? Tabiiki yapmaz 2 yüzlü adamlar.Ankara başta olmak üzere, 8 Ekim 2023'ten bu yana birçok şehirde Filistin dayanışma platformları kurarak İsrail ile destekçilerine karşı eylem ve protestolar gerçekleştirdiklerini dile getiren Mahitapoğlu, "7 Ekim'in yıl dönümü. Bundan dolayı da Türkiye genelinde sivil toplum kuruluşları olarak hem Filistin'e destek hem soykırıma itiraz hem de Amerika başta olmak üzere İngiltere, Almanya, Fransa, Hindistan ve tüm bu vahşete ortak olanları ifşa etmek için meydanlarda olacağız." dedi.
"81 ili kuşatacak eylemler için çalışmalarımız devam ediyor"
Mahitapoğlu, "Tüm Anadolu şehirlerinde 6 Ekim için Filistin'e destek yürüyüşleri kararı alındı. Şu anda Anadolu Filistin Dayanışma Platformu olarak netleşen 60 ilimiz var. 81 ili kuşatacak eylemler için çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah 6 Ekim'de 81 ilde Filistin'e destek, İsrail ve destekçilerine lanet protestoları, yürüyüşleri, mitinglerini yapacağız." ifadelerini kullandı.
"Bu kadar soykırım ve yıkıma rağmen işgalci İsrail'in kendi savunma hakkının olduğunu iddia eden emperyalist zihniyete karşı tüm Anadolu insanın bir milli mücadele ruhuyla harekete geçerek, önümüzdeki dönem muhtemelen kapımıza dayanacak bu sürece hazırlıklı olmamız lazım. Tüm dünyaya, vicdan sahibi insanlara çağrıda bulunuyoruz. Diyoruz ki eylemlere katılın, meydanlara inin ve siyonist İsrail'i destekleyen firmaların ürünlerini boykot edin."
Taraf tutmuyorum ancak saçma. Türkiye değil de, Belirli bir kesim tarafindan yapılacak demesi gerekirdi. 81 il deyince sadece ben mi başka bir şey olarak anladim. Bu arada bana kızmayın, sadece belli olsun diye konuyu açtım.
![]()
Türkiye yarın Filistin için yürüyecek
Türkiye genelinde 6 Ekim Pazar günü Filistin'e destek yürüyüşleri düzenlenecek.www.trthaber.com
![]()
Türkiye 6 Ekim pazar günü Filistin için yürüyecek
Anadolu Sivil Toplum Kuruluşları Platformu bünyesinde kurulan Filistin dayanışma platformlarının organizasyonuyla 60'tan fazla şehirde Filistin için yürüyüş düzenlenecek.www.gzt.com
Bizim devletten adam olmaz.Acaba burada böyle bir savaş olsa filistin arabı yaparmı? Tabiiki yapmaz 2 yüzlü adamlar.Yürüyüş yapsan ne olucak? Adamlar parçalanarak ölüyor.
Devlet temeli sağlam olsa da hükümet ve halkın yarısı diyelim ona.
fenrir
Uzman
Ankara başta olmak üzere, 8 Ekim 2023'ten bu yana birçok şehirde filistin dayanışma platformları kurarak İsrail ile destekçilerine karşı eylem ve protestolar gerçekleştirdiklerini dile getiren mahitapoğlu, "7 Ekim'in yıl dönümü. Bundan dolayı da Türkiye genelinde sivil toplum kuruluşları olarak hem Filistin'e destek hem soykırıma itiraz hem de Amerika başta olmak üzere İngiltere, Almanya, Fransa, Hindistan ve tüm bu vahşete ortak olanları ifşa etmek için meydanlarda olacağız." dedi.
"81 ili kuşatacak eylemler için çalışmalarımız devam ediyor"
Mahitapoğlu, "tüm Anadolu şehirlerinde 6 Ekim için Filistin'e destek yürüyüşleri kararı alındı. Şu anda Anadolu filistin dayanışma platformu olarak netleşen 60 ilimiz var. 81 ili kuşatacak eylemler için çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah 6 Ekim'de 81 ilde Filistin'e destek, İsrail ve destekçilerine lanet protestoları, yürüyüşleri, mitinglerini yapacağız." ifadelerini kullandı.
"Bu kadar soykırım ve yıkıma rağmen işgalci İsrail'in kendi savunma hakkının olduğunu iddia eden emperyalist zihniyete karşı tüm Anadolu insanın bir milli mücadele ruhuyla harekete geçerek, önümüzdeki dönem muhtemelen kapımıza dayanacak bu sürece hazırlıklı olmamız lazım. Tüm dünyaya, vicdan sahibi insanlara çağrıda bulunuyoruz. Diyoruz ki eylemlere katılın, meydanlara inin ve siyonist İsrail'i destekleyen firmaların ürünlerini boykot edin."
Taraf tutmuyorum ancak saçma. Türkiye değil de, belirli bir kesim tarafindan yapılacak demesi gerekirdi. 81 il deyince sadece ben mi başka bir şey olarak anladim. Bu arada bana kızmayın, sadece belli olsun diye konuyu açtım.
![]()
Türkiye yarın Filistin için yürüyecek
Türkiye genelinde 6 Ekim Pazar günü Filistin'e destek yürüyüşleri düzenlenecek.www.trthaber.com
![]()
Türkiye 6 Ekim pazar günü Filistin için yürüyecek
Anadolu Sivil Toplum Kuruluşları Platformu bünyesinde kurulan Filistin dayanışma platformlarının organizasyonuyla 60'tan fazla şehirde Filistin için yürüyüş düzenlenecek.www.gzt.com
Büyük ihtimal İsrail'i tanımayan insanlara gerçek İsrail'i tanıtmak için yapacaklar bu yürüyüşü.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri