fenrir
Uzman
Filistin de bizim davamız sayılıyor Abdulhamid'in şanı var o topraklarda ve Filistin Abdulhamid hanın şanı içinde orada savaş veriyor (ama en büyük hedef direniş).
Davamız değil hocam din, toprak ile kardeş değil kanla kardeş olunur.Filistin de bizim davamız sayılıyor Abdulhamid'in şanı var o topraklarda ve Filistin Abdulhamid hanın şanı içinde orada savaş veriyor (ama en büyük hedef direniş).
Filistin de bizim davamız sayılıyor Abdulhamid'in şanı var o topraklarda ve Filistin Abdulhamid hanın şanı içinde orada savaş veriyor (ama en büyük hedef direniş).
Hocam öncelikle bence çok önemsiz yani artık. Bunu böyle hedefler için değil, İsrail zulümü bitirsin ve en azından çocuklar için yaşanılabilir bir ortam olsun diye yapmak gerekir.Filistin de bizim davamız sayılıyor Abdulhamid'in şanı var o topraklarda ve Filistin Abdulhamid hanın şanı içinde orada savaş veriyor (ama en büyük hedef direniş).
Destekleyen yönetimi desteklemiyor zaten yönetim yanlış kişinin elinde.@2822 Filistin diye bir ülke benim gözümde Ermenistan'a destek verip Osmanlı'ya karşı ayaklandığında yok olmuştur, başlarına gelen şeylere zerre üzülmem. Farklı bir bakış açısından bakmanızı tavsiye etmek isterim.
Destekleyen yönetimi desteklemiyor zaten yönetim yanlış kişinin elinde.
Halk ne ise hükümette o dur. Örnek olarak bizim halk tam uyuyor bu terime.