6 kg monitör için 9 kg taşıma kapasiteli kol almak riskli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Krmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 259
  • Etiketler Etiketler
    kol monitör

Krmm

Üstün
Taşır. 9 KG sınırı olan bir stand 6 KG'ı rahatlıkla taşır. Yorumlara bakarsan 32 inçlik 9 KG taşıdığını görebilirsin.

Sorun olmaz. İstersen emin olmak adına sıkarsın piston ayarından.
Taşır. 9 KG sınırı olan bir stand 6 KG'ı rahatlıkla taşır. Yorumlara bakarsan 32 inçlik 9 KG taşıdığını görebilirsin.
O zaman bunu alayim. Bir de şeyi soracaktım. Bu monitör standı öne doğru 56 cm gelebiliyor. Benim masa derinliği 90 cm. Monitörü öne doğru çekerken kısa kalmaz dimi ? Rekabetçi oyunlarda monitöre yakın olmak gerekiyor bilirsiniz.

Bu tarz şeylerde belirlenen sınır ürünün veya aletin kapasitesinin hatırı sayılır miktarda altında belirlenir. Zaten tam kapasitesi kadar sınır verilse olağandışı en ufak harekette ürün dağılır. 9kg yazıyorsa 15-20kg ile test edilmiştir. Örneğin asansörlerde yazan sınır da gerçekte taşıyabileceğinin çok altındadır. 1500kg yazan asansörün 2000kg'yi bile taşıması gibi.

Onu hesaplaman lazım masanın boyutuna göre, NB F80 kullanıyorum fakat hiç o kadar yakın kullanmıyorum. Dolayısıyla kesin bir şey diyemem.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…