Ekstra güçle 30'luk LED tercih ediyorum TV'de çünkü ekran büyük olunca aralık çok önemli olmuyor. Tabii screen ambiance sadece PC yayındayken çalışıyor.
Hocam yarın devam edeceğim birde kablolu şekilde bagladigimda ledler de kırpma oldu. Hyperion da denedim ekran yansıtmayı ilk on da kırpma oldu. Siz ekran yansıtma için hangi programı kullaniyorsunuz

Hocam yarın devam edeceğim bir de kablolu şekilde bagladigimda LED'ler de kırpma oldu. Hyperion da denedim ekran yansıtmayı ilk on da kırpma oldu. Siz ekran yansıtma için hangi programı kullaniyorsunuz.

Ben SignalRGB kullanıyorum wled destekliyor. Çok rahat bir arayüze sahip.

Hocam SignalRGB'de hangi LED cesitini kullandiniz?

Hocam yaptım 5v adaptör gelince kablosuz deneyeceğim olur inşallah

Dosya Ekleri

• 17628753410045065420081790530448.webp
    17628753410045065420081790530448.webp
    3,4 MB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:

Hocam yaptım 5V adaptör gelince kablosuz deneyeceğim olur inşallah.

Ben Custom LED strip kullandım sayısını seçip 3 tane yi aynı portta gösterebilirsin.

Hocam yaptım 5V adaptör gelince kablosuz deneyeceğim olur inşallah.

Bu arada LED'i fişten toprağa bağlayıp aynı anda USB'den kontrol etmeyi denersen LED'ler bozulmuş gibi sapıtabilir korkma. Gnd ortak olmadığından sapıtıyor diye öyle oluyor.

Ben Custom LED strip kullandım sayısını seçip 3 tane yi aynı portta gösterebilirsin.

Bu arada LED'i fişten toprağa bağlayıp aynı anda USB'den kontrol etmeyi denersen LED'ler bozulmuş gibi sapıtabilir korkma. Gnd ortak olmadığından sapıtıyor diye öyle oluyor.

Hocam 5V adaptör geldiğinde yazacağım size baglantisini. SignalRGB'den ledlerin yerlerini iyi ayarlamak lazım ekranın tam rengini vermesi için. Ayrı ayrı yapmam gerek sanırım kare şeklinde olacağı için

Hocam 5V adaptör geldiğinde yazacağım size baglantisini. SignalRGB'den ledlerin yerlerini iyi ayarlamak lazım ekranın tam rengini vermesi için. Ayrı ayrı yapmam gerek sanırım kare şeklinde olacağı için.

Ben şöyle yaptım sol üst ve sağ var ya hepsini seri bağladım birbirine tren gibi mesela atıyorum sol taraf 10 LED'ya 10 LED'lik bir Custom strip yaptım sonra üst için 20 böyle böyle yaparsan sıralama doğru olur seçtiğin yere göre.

Ben şöyle yaptım sol üst ve sağ var ya hepsini seri bağladım birbirine tren gibi mesela atıyorum sol taraf 10 LED'ya 10 LED'lik bir Custom strip yaptım sonra üst için 20 böyle böyle yaparsan sıralama doğru olur seçtiğin yere göre.

Hocam ledleri 4'e bolecegim hepsini seri mi bağlayıp ESP'ye mi baglayacagim.

Bende bunun alt kısmına da LED koyacağım bunları bu şekilde seri baglayinca SignalRGB'de bütün LED strip olarak gözükmüyor mu hocam yoksa istediğim gibi bolebiliyor miuyum?

Tek girişe neler eklediğinizi seçebiliyorsunuz yani şöyle yapacaksınız ilk bir şerit eklemeye basacaksınız o mevcut şeritte kaç LED varsa sayısını girip bir daha ekle basın daha sonra bunları otomatik ayırıyor sizde o boş alanda istediğiniz yere koyabiliyorsunuz.

Örnek burada mesela o sayılar şeritte kaç LED olduğunu elle girdiğim sayılar. Ledleri tek tek sayıp sayısını girerek şerit olarak tanıtabiliyorsun benim dizilimim 19-32-19 şu an.

1762891883751.webp

Son düzenleme: