Areyes

Uzman
Merhaba,

Monitörümün arkasına, sağına ve soluna dikey çubuk Ambilight türü aydınlatma ürünleri arıyorum. Ekrandaki görsele göre aydınlatma sağlayan ürünlerden bahsediyorum.

Philips ürünleri aşırı pahalı olduğu için o ekosisteme girmek istemiyorum. Daha makul fiyatlarda ürün tavsiyelerine ihtiyacım var.

Instagram üzerinde reklamlar ile karşıma çıkan bi sayfa vardı. Link bırakıyorum bu ürünler nasıldır sizce? Monitör arkası LED ve dikey çubuk LED.

ASUS anakartım var. Ambilight olarak kullanmadığım zamanlarda belki AuraSync ile senkronize çalışan ürünler olursa o da güzel olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Monitörümün arkasına, sağına ve soluna dikey çubuk ambilight türü aydınlatma ürünleri arıyorum. Ekrandaki görsele göre aydınlatma sağlayan ürünlerden bahsediyorum.

Philips ürünleri aşırı pahalı olduğu için o ekosisteme girmek istemiyorum. Daha makul fiyatlarda ürün tavsiyelerine ihtiyacım var.

Instagram üzerinde reklamlar ile karşıma çıkan bir sayfa vardı. Link bırakıyorum bu ürünler nasıldır sizce? Monitör arkası LED ve dikey çubuk LED.

ASUS anakartım var. Ambilight olarak kullanmadığım zamanlarda belki AuraSync ile senkronize çalışan ürünler olursa o da güzel olabilir.

Yorumlara bakarsak Instagram sayfasının ürünü de güzel. Kendisi ek uygulama ile yönetiliyor AuraSync ile senkronize çalışır mı orası muamma ama.

@3613, Muhtemelen hepsi aynı ürünü satıyor. Denenebilir aslında fiyatı daha makul. Dikey aydınlatmaya da bakmak lazım.

@Talha Yiğit, AuraSync ikinci planda olmasa da olur hocam. Ben kaliteli bi ürün bulmaya çalışıyorum aslında. Tecrübe etmiş arkadaşlara ulaşabilirim belki diye düşünerek konu açtım.

Merhaba,

Monitörümün arkasına, sağına ve soluna dikey çubuk Ambilight türü aydınlatma ürünleri arıyorum. Ekrandaki görsele göre aydınlatma sağlayan ürünlerden bahsediyorum.

Instagram üzerinde reklamlar ile karşıma çıkan bi sayfa vardı. Link bırakıyorum bu ürünler nasıldır sizce? Monitör arkası LED ve dikey çubuk LED.

Bu sayfa skydimonun ürünlerini satıyor. Tavsiye ederim kaliteli ürünler. Türkiyede tek satıcı bu sayfa zaten. Skydimonun whatsapp hattına veya da instagramına vb yazarsanız onlar da Exem Shopa yönlendiriyor. Memnun kalacağını düşünüyorum