6 Şubat'ın 3. yılı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SF26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 382
Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum, kalanlara da sabır...
TOKİ sağlam yapıyor cidden, ben Sakarya'da depremden seneler sonra yapılan konutlarda oturmuştum bir süre ve perde beton sistemiyle yapıldıklarını biliyorum.
Sadece ses yalıtımı çok kötüydü, yanda üstte ne olsa duyuyordun ama ucuz etin yahnisi durumu işte napacan. Ama sağlamlar yani, bir de yıkılan binalar yerinde değil de şehir dışında yapılıyor ve o mülk sahipleri açısından biraz kötü tabii değer kaybediyor ellerindeki mülkler yer olarak.

Turkcell ve yandaşlar insanların ölümüne sebep oldu. Bilerek bant daraltıldı, insanlar iletişim kuramadı. Rant koparamadıkları için Starlink engellendi. Enkaz altında yaşayan insanlar varken son sesten selalar okutuldu. Yardım araçları gönderilmedi... Liste uzar da uzar. Ben üzgün değilim. Sinirliyim.

Ayrıca gümrük yasasının bugüne denk gelmesini bir tek ben mi "ilginç" buluyorum? 6 Şubat, 30 Euro limiti kalktı.

Üstü kapalı şekilde "Biz sizden, Türk'lerden ve Türkiye'den nefret ediyoruz!" diyorlar. Ülkeyi yok etmek için çalışıyorlar sadece. Bilerek bu tarihi seçtiler bu yasa için.

Starlink’in ücretsiz hizmetini reddetmeleri kadar rezil bir şey yoktu zaten; gerçekten korkunç ya.

TOKİ’ler her ne kadar çok kötü gözükse ve yalıtımı kötü olsa da, gerçekten çok sağlam evler. Ben de TOKİ’de yaşıyorum; dediklerinizde haklısınız.

TOKİ deprem bölgelerini yeniden inşa ediyormuş, umarım sağlam yapıyordur.
Hem yaparken sürekli altyapıya zarar veriyorlar hem de yaptıkları yıpranmaya başladı bile. Kalitesiz işçilik.

Ben hâlen şu iki fotoğrafın travmasını atlatabilmiş değilim, atlatabilen varsa da zerre hakkım kaldıysa o haklarım haram zıkkım olsun.

Deprem bölgesinde kendim veya bir sevdiğim olmayıp bana maddi bir etkisi olmamış olmasına rağmen çok ciddi bir travma yaşattı. O olaydan beri depremden aşırı korkuyorum, bazen yattığım yerde kendi kendime deprem oldu zannediyorum. Yakınlarını kaybedenlere baş sağlığı diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…