Ethem Efe
Üstün
Hayırlısı artık, umarım her şey güzel olur..Ben de internette gördüm, dayı canlı yayında gösteriyordu bayağı inşa etmişler yolları yapıyorlardı.
Hayırlısı artık, umarım her şey güzel olur..Ben de internette gördüm, dayı canlı yayında gösteriyordu bayağı inşa etmişler yolları yapıyorlardı.
Starlink’in ücretsiz hizmetini reddetmeleri kadar rezil bir şey yoktu zaten; gerçekten korkunç ya.Turkcell ve yandaşlar insanların ölümüne sebep oldu. Bilerek bant daraltıldı, insanlar iletişim kuramadı. Rant koparamadıkları için Starlink engellendi. Enkaz altında yaşayan insanlar varken son sesten selalar okutuldu. Yardım araçları gönderilmedi... Liste uzar da uzar. Ben üzgün değilim. Sinirliyim.
Ayrıca gümrük yasasının bugüne denk gelmesini bir tek ben mi "ilginç" buluyorum? 6 Şubat, 30 Euro limiti kalktı.
Üstü kapalı şekilde "Biz sizden, Türk'lerden ve Türkiye'den nefret ediyoruz!" diyorlar. Ülkeyi yok etmek için çalışıyorlar sadece. Bilerek bu tarihi seçtiler bu yasa için.
TOKİ’ler her ne kadar çok kötü gözükse ve yalıtımı kötü olsa da, gerçekten çok sağlam evler. Ben de TOKİ’de yaşıyorum; dediklerinizde haklısınız.Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum, kalanlara da sabır...
TOKİ sağlam yapıyor cidden, ben Sakarya'da depremden seneler sonra yapılan konutlarda oturmuştum bir süre ve perde beton sistemiyle yapıldıklarını biliyorum.
Sadece ses yalıtımı çok kötüydü, yanda üstte ne olsa duyuyordun ama ucuz etin yahnisi durumu işte napacan. Ama sağlamlar yani, bir de yıkılan binalar yerinde değil de şehir dışında yapılıyor ve o mülk sahipleri açısından biraz kötü tabii değer kaybediyor ellerindeki mülkler yer olarak.
Hem yaparken sürekli altyapıya zarar veriyorlar hem de yaptıkları yıpranmaya başladı bile. Kalitesiz işçilik.TOKİ deprem bölgelerini yeniden inşa ediyormuş, umarım sağlam yapıyordur.