S C O

Yetkin
Makaleler
1
Merhaba Arkadaşlar,

Arkadaşım bana mesaj attı, kendisi yazılım üzerine okuyor. Hem kod yazarken yardımcı olacak hem de eğlenip oyun oynayabileceği bir laptop önerisi istiyor.

Ben bunu bir forumda arkadaşlara da sorayım, onlar bu konuda daha iyi biliyorlar. Sana dönüş yaparım.

Bütçesi konusunda da konuştuk. Bana dedi ki:

60.000 TL’nin üstüne çıkmam, belki 63-64 bin TL olabilir. Ama 70.000 TL beni zorlar.

Sizce bu bütçe aralığında hem yazılım hem oyun için uygun laptop tavsiyeleri neler olabilir?

@Recep Baltaş

Recep abi selam,

Sen bu konuları benden çok daha iyi anlarsın. Arkadaşıma laptop tavsiyesi lazım, ben de ona yardımcı olmaya çalışıyorum ama onu pişman etmek istemiyorum.

Kendisi yazılım üzerine okuyor. Hem derslerde ve kodlama kısmında işini rahat görsün, hem de boş zamanlarında oyun oynayıp keyif alsın istiyor.

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,

Arkadaşım bana mesaj attı, kendisi yazılım üzerine okuyor. Hem kod yazarken yardımcı olacak hem de eğlenip oyun oynayabileceği bir laptop önerisi istiyor.

Ben de kendisine MSI Raider GE68HX veya ASUS Zephyrus M16 önerdim. Ama sonrasında dedim ki:

Ben bunu bir forumda arkadaşlara da sorayım, onlar bu konuda daha iyi biliyorlar. Sana dönüş yaparım.

Bütçesi konusunda da konuştuk. Bana dedi ki:

60.000 TL’nin üstüne çıkmam, belki 63-64 bin TL olabilir. Ama 70.000 TL beni zorlar.

Sizce bu bütçe aralığında hem yazılım hem oyun için uygun laptop tavsiyeleri neler olabilir?

@Recep Baltaş

Recep abi selam,

Sen bu konuları benden çok daha iyi anlarsın. Arkadaşıma laptop tavsiyesi lazım, ben de ona yardımcı olmaya çalışıyorum ama onu pişman etmek istemiyorum.

Kendisi yazılım üzerine okuyor. Hem derslerde ve kodlama kısmında işini rahat görsün, hem de boş zamanlarında oyun oynayıp keyif alsın istiyor.

Ben şimdilik ona MSI Raider GE68HX ve ASUS Zephyrus M16 önerdim. Ama bunlar onun işine tam yarar mı, yoksa fazla mı kaçar emin olamadım.
Bu bütçeye canavar gibi laptop alırsın. Ben MSI taraftarıyım.

Bu bütçeye canavar gibi laptop alırsın.
Hayır hayır, sadece şunu demek istiyorum: benim önerdiklerim ağır mı kaçar yoksa yetersiz mi olur, onu bilmiyorum. Kardeşim, o fiyata sağlam sistem toplanır onu ben de biliyorum. Lakin benim önerilerim kısıtlı, bu konulardan çok anlamam.

Son düzenleyen: Moderatör:
4070'in rakibi 5060'tır o da bu fiyata düzgün bir marka da yok.
R1 serisinde sorun yok.
4070 saf performansta timespyda 13bin civarı alabiliyor düzgün bir sogutma ile.
Acer'in saticisi ne kadar guvenilir bilmiyorum baska yerde de yokmus.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet kardeşim, doğru söylüyorsun, haklısın. Önerdiğim fiyatına hiç bakmadan arkadaşıma ASUS Zephyrus M16’u tavsiye ettim. Sadece bir kanalda incelemesini izlemiştim, güçlü bir laptop olarak aklımda kalmış. Bu tamamen benim hatam, kabul ediyorum. Senden ve diğer arkadaşlardan da samimiyetle özür dilerim.

@7512, bu bütçede 5000 serisi ekran kartı daha güzel olmaz mı? Bir de Victus 16'larda hall sensörü problemi yok mu?
Peki bu nasıl başka bir forumda öneri yapıldı: