@LH44
Hocam tekrar rahatsız edeceğim, önerdiğin sisteme karar vermek üzereyim. Ancak şöyle bir sorum olacak, parçalar geldiği zaman montaj ve kablolama işini nerede yaptırabilirim?
Ücret karşılığı bu işi yapacak kurumsal firma falan var mıdır?

İnventus olabilir, bence kendiniz de yapabilirsiniz. Techolay YouTube kanalında bolca rehber mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
@LH44
Hocam tekrar rahatsız edeceğim, önerdiğin sisteme karar vermek üzereyim. Ancak şöyle bir sorum olacak, parçalar geldiği zaman montaj ve kablolama işini nerede yaptırabilirim?
Ücret karşılığı bu işi yapacak kurumsal firma falan var mıdır?

Kesinlikle kendinizin yapması taraftarıyım. Çokça rehber mevcut ve kendiniz yaptıkça alışacaksınız ve aman şuna zarar verir miyim düşüncesi de kaybolacak. Bir sıkıntı, problemde kendiniz söküp takıp halledecek duruma geleceksiniz başkasına bağımlılığınız olmayacak. Böylece bileşenlerinizin de termal bakımını vs üşenmeden çekinmeden yapar olacaksınız. Yine de ben yapamam diyorsanız civarınızda bilgisayarcı bulup o yaparken de izlemek kaydıyla yaptırın derim.

İnventus olabilir, bence kendiniz de yapabilirsiniz. Techolay YouTube kanalında bolca rehber mevcut.

@Yunus Askar

Peki sürücüleri nasıl halledeceğim?
Önceden gaming laptop kullanıyordum, FreeDOS olarak geliyordu ama yanında tüm sürücülerin olduğu USB bellek gönderiyorlardı.
Masaüstü sistemlerde böyle bir şey var mı?
Windows 11 kurulumunu kendim yapabiliyorum ama sürücüleri tek tek indirmeyi hiç yapmadım daha önce.

@Yunus Askar

Peki sürücüleri nasıl halledeceğim?
Önceden gaming laptop kullanıyordum, FreeDOS olarak geliyordu ama yanında tüm sürücülerin olduğu USB bellek gönderiyorlardı.
Masaüstü sistemlerde böyle bir şey var mı?
Windows 11 kurulumunu kendim yapabiliyorum ama sürücüleri tek tek indirmeyi hiç yapmadım daha önce.

Windows indiriyor sürücülerini onda problem yok açıkçası. Ekran kartı uygulamasından da ekran kartı driverını indirirsiniz. Bir tek BIOS uptadeleri yapmanız gerekli o kadar