Victus 16'yı Recep Hocamda incelemişti ve iyi olduğunu söylüyordu tabii ekranı %45 NTSC fakat arkadaşın attığı en iyi laptopta HP olandı.
Eğer ilk 4 linkteki laptoplardan birini alabiliyorsa Victus'u almaması daha iyi olur hocam. Ama tabi ki başka seçeneği yoksa Victus'da üzmez.

Taksit seçeneği yüzünden bu iki sistem arasında kaldık. Sizce Intel mi? AMD mi? Cevaplar için teşekkürler. @Lorien @Simon
Performans önemliyse Intel. Pil ömrü önemliyse AMD. ikisi bir arada olmuyor maalesef. Ben Intel alırdım ama. Ayrıca rica ederim.

Taksit seçeneği yüzünden bu iki sistem arasında kaldık. Sizce Intel mi? AMD mi? Cevaplar için teşekkürler. @Lorien @Simon
Rica ederim. Tek seçeneğinizin Victus olması iyi olmamış ama yapacak bir şey yok. Ben de 13700H alırdım.

Rica ederim. Tek seçeneğinizin Victus olması iyi olmamış ama yapacak bir şey yok. Ben de 13700H alırdım.

Bu seçenekleri şu anda düşünüyoruz hocam. Taksit imkanı aradan çıksa güzel olacak. Ekran kartı watt değerlerini bulamadım sizce nereden bulabiliriz?

Bunu almaya kadar verdik arkadaşlar.

Ekran çözünürlüğü 2K.
Ekran kartı 140W.
İşlemci güzel.
Taksit seçeneği uygun.

Son düzenleme:
Bu seçenekleri şu anda düşünüyoruz hocam. Taksit imkanı aradan çıksa güzel olacak. Ekran kartı watt değerlerini bulamadım sizce nereden bulabiliriz?

Bunu almaya kadar verdik arkadaşlar.

Ekran çözünürlüğü 2K.
Ekran kartı 140W.
İşlemci güzel.
Taksit seçeneği uygun.
Çok daha iyi oldu bu. Hayırlı olsun.