Bütçe
45.000-60.000
Gereksiz pahalı. 64K etmeyeceğini düşünüyorum. İşlemci olarak GIGABYTE daha iyi. Fiyatı da uygun.
Maalesef anlamadığım şekilde evin internetinde akakçe açılmıyor alttaki kısımda 59k yazıyordu. Yine de Omen sonuçta zorlanmayacaksa versin ama tabii öbür türlü pahalı gelir.

Tüm tavsiyeleriniz için çok teşekkürler ama şu an Monster'ın 12 taksit avantajı var ve bugün son. Yarın Bursa'ya gitme planımız vardı, hazır Bursa'da yeni mağaza açılmışken uygulamadan ödeme yapıp oraya gidince alacağız. Çünkü diğerlerinin taksit vs. imkanı babamı zorlayabilir. Model olarak da Tulpar T7 v.20.6.2 modelini tercih edeceğiz. Amcam da bunlardan anlıyor o da Monster çok uygun ve hızlı dedi. Kendisi de kullanmış ve satmış yani memnun. Yine de sizden mouse kulaklık önerisi isteyeceğim. Amcamda USB'den Windows 11 yükleyecek. Hepinize sonsuz teşekkür eder iyi günler dilerim.

Tatil bitmeden almak, denemek, çok istiyorum. Şu an kullandığım laptopun özellikleri:
Cihaz adı Toshiba.
İşlemci AMD A8-7410 APU with AMD Radeon R5 Graphics 2.20 GHz.
Takılı RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 6,96 GB)
Cihaz kimliği C9F8349B-7E52-45C9-B73a-BC62AB85be45
Ürün kimliği 00327-30256-68321-AAOEM
Sistem türü 64 Bit işletim sistemi, X64 tabanlı işlemci.
Takılı SSD 512 GB
Anlayacağınız benim için bisikletten uçağa geçiş gibi oluyor.:)

Arkadaşlar. Bizim monster işi iptalmiş. Ben farklı modellerden devam, ama 54k 60k arasından iyi bir tanesinden karar vericez artık. Başka önerilerinizi beklerim.

Son düzenleme:
@RevoLIon, Hocam sakın Monster almayın, paranız boşa gider diye ben kendimi kötü hissederim. Şimdi neden alınmaz onu yazmayacağım zaten biraz araştırırsanız görürsünüz galiba taksit imkanları için Monster istiyorsunuz gerekirse 50 bin civarı bir şey önerelim onu alın aynı paraya denk gelsin ama paranız boşa gitmesin.
Çok şükür Monster işi iptal düzenlemesi gelmiş görmemişim ama. 😀
İlk attığım modelin 16gb ramli hali buna da bir bakın derim.

@RevoLIon, hocam sakın Monster almayın, paranız boşa gider diye ben kendimi kötü hissederim. Şimdi neden alınmaz onu yazmayacağım zaten biraz araştırırsanız görürsünüz galiba taksit imkanları için Monster istiyorsunuz gerekirse 50 bin civarı bir şey önerelim onu alın aynı paraya denk gelsin ama paranız boşa gitmesin.

Hocam o zaman dediğniz gibi o fiyat bandında F/P modelleri bakalım. Bana her türlü uyar. Öteki türlü taksit imkanları illaki olur. Teşekkürler.