Bütçe
55.000-60.000 TL

yidobey 1

Çalışkan
Merhaba, yakın zamanda bir iPhone almak istiyorum ve bütçem 55-60 bin TL aralığında ve bunun üstüne çıkamıyorum.

Yaklaşık 1 haftadır bakıyorum ve 2 telefonda karar kıldım: iPhone 15 256 GB ya da 16 128 GB. Çok video çeken ya da yüksek GB'li oyunlar oynamayı da düşünmüyorum, tamamen günlük kullanım için; olur da zaten 128 GB'yı doldurursam iCloud'a başvuracağım. 2. el ve yurt dışı ihtimalleri de var.

2. el telefon almak istemiyorum, daha önceden yaşadığım tatsız olaylar yüzünden. Yine de bir bakayım dedim ama sağlam bir cihaz bulamadım; yurt dışı ise malum, 8 ay kullanabiliyoruz. Sizce hangisini almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim, iyi sosyaller.

Merhaba, yakın zamanda bir iPhone almak istiyorum ve bütçem 55-60 bin TL aralığında ve bunun üstüne çıkamıyorum.

Yaklaşık 1 haftadır bakıyorum ve 2 telefonda karar kıldım: iPhone 15 256 GB ya da 16 128 GB. Çok video çeken ya da yüksek GB'li oyunlar oynamayı da düşünmüyorum, tamamen günlük kullanım için; olur da zaten 128 GB'yı doldurursam iCloud'a başvuracağım. 2. el ve yurt dışı ihtimalleri de var.

2. el telefon almak istemiyorum, daha önceden yaşadığım tatsız olaylar yüzünden. Yine de bir bakayım dedim ama sağlam bir cihaz bulamadım; yurt dışı ise malum, 8 ay kullanabiliyoruz. Sizce hangisini almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim, iyi sosyaller.
Bence iPhone alınmaz illa alınacaksa iPhone 16 alınır.

Yaklaşık 1 haftadır bakıyorum ve 2 telefonda karar kıldım: iPhone 15 256 GB ya da 16 128 GB. Çok video çeken ya da yüksek GB'li oyunlar oynamayı da düşünmüyorum, tamamen günlük kullanım için; olur da zaten 128 GB'yı doldurursam ICloud'a başvuracağım. 2. el ve yurt dışı ihtimalleri de var.

Ben 51.000'e iPhone 15 aldım 128 GB 3 Ağustos'ta, çok da memnunum Turkcell bayisinden aldım orijinal şarj adaptörü + kılıf + ekran koruyucu+ kamera koruyucu hediye edildi. Siyah modelini almıştım çok da memnunum 4K kamera video çekimi olsun, ön kamera çekimi de olsun gece moduda gayet güzel, ekstra olarak normal fotoğraf çekimleri de kaliteli çektiğim 2-3 fotoğrafı paylaşayım.
1788582632253.webp
1788582638217.webp
1788582643495.webp

15 ile 16 arasında farka değebilecek farklar var, 16 128 alınabilir. Kamerayla işiniz yoksa 16/17e daha iyi olur.