Bütçe
55.000-60.000 TL
Açıkçası yurt dışı olayı biraz daha mantıklı gelmeye başladı. Sonuçta aynı ücrete 16 Pro Max alabiliyoruz. Düz 15-16 telefonlarda pil uzun süre dayanmıyormuş, ayrıca 60 Hz olması da bir dezavantaj. Öte yandan yılın 4 ayı 2 telefonla gezmek biraz üşendiriyor. Çok kararsız kaldım. Yurt dışı kullananlar var ise süreci paylaşabilirler mi?

Hocam sosyal medya çok aktif kullanan biriyim günde 2 kere şarj ediyorum 20-80 arası bana yetiyor. 25-30 dakika da zaten 80'e geliyor. Bakın çok aktif sosyal medya kullanıyorum diyorum ama dakika başı elimde telefon ona rağmen bence gayet iyi. Ekstra olarak yurt dışı hakkında yorum yapamayacağım.

Merhaba, yakın zamanda bir iPhone almak istiyorum ve bütçem 55-60 bin TL aralığında ve bunun üstüne çıkamıyorum.

Yaklaşık 1 haftadır bakıyorum ve 2 telefonda karar kıldım: iPhone 15 256 GB ya da 16 128 GB. Çok video çeken ya da yüksek GB'li oyunlar oynamayı da düşünmüyorum, tamamen günlük kullanım için; olur da zaten 128 GB'yı doldurursam iCloud'a başvuracağım. 2. el ve yurt dışı ihtimalleri de var.

2. el telefon almak istemiyorum, daha önceden yaşadığım tatsız olaylar yüzünden. Yine de bir bakayım dedim ama sağlam bir cihaz bulamadım; yurt dışı ise malum, 8 ay kullanabiliyoruz. Sizce hangisini almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim, iyi sosyaller.
iPhone 16 bakın. Yurt dışı kişiden kişiye değişiyor uygunluğu.