Zotac'ı eleyin. Diğer INNO3D'ler arasından OC modeller renk harici aynı zaten. Düz modele kıyasla MHz daha yüksek ama dağlar kadar fark yok.
O zaman PNY alırız hocam, çok teşekkür ederim.
Zotac'ı eleyin. Diğer INNO3D'ler arasından OC modeller renk harici aynı zaten. Düz modele kıyasla MHz daha yüksek ama dağlar kadar fark yok.
Eki Görüntüle 194692
Bu 4'ünden birini alacağım hocam, hangisi daha mantıklı, indirim makul gibi kaçırmak iistemiyorum.
Hocam tekrardan merhaba rahatsız ediyorum, sanırım önerdiğiniz kartta Wi-Fi yok, onu söylemeyi unutmuşum kusra bakmayın, Wi-Fi destekli karta ihtiyacım var çünkü Ethernet çekebilme imkanım yok. Buna göre bir kart önerirseniz çok memnun olurum.
Bildiğim kadarıyla düzeltilme olmadı, sorun yaşayanlara para iadesi veya değişim yapıldı Gigabyte tarafından.@limstift, bu seride jel akma sorunları yaşanmıştı, şu an var mı, düzeltildi mi bilmiyorum, bence gerek yok.
Bildiğim kadarıyla düzeltilme olmadı, sorun yaşayanlara para iadesi veya değişim yapıldı Gigabyte tarafından.
İlla o değil açıkçası.Hocam bu anakart dışında daha uygun fiyatlı bir anakart önerebilir misiniz yoksa bütçeyi artır kesinlikle bunu al mı dersiniz?