Aorus Elite'te Wİ-Fİ olmadığını kaçırmışım, pardon.Eagle mi alayım B650-A mı hocam? Yıldızladığınız modelde Wi-Fi yok.
İkiside işinizi görür.
Aorus Elite'te Wİ-Fİ olmadığını kaçırmışım, pardon.Eagle mi alayım B650-A mı hocam? Yıldızladığınız modelde Wi-Fi yok.
2 RAM'de kötü.MSI GeForce RTX 5070 TI VENTUS 3X OC 16G GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI GeForce RTX 5070 TI VENTUS 3X OC 16G GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Dün gece bu kartı indirimle 42.000 TL'ye (PNY'den 1K pahalı) aldım. Startı vermiş olduk hocam, ilginize teşekkürler. @LH44 @20424
Hocam merhaba, Ram fiyatları malum, bu alınır mı uygun bir fiyata düşmüş, yoksa
2k daha verip bunu mu almalıyım? @LH44 @20424
Hocam öncelikle öneriniz için teşekkürler Ram olarak Lancer alacağım.2 RAM'de kötü.
Şundan 2 tane çekebilirsiniz.
Veyahut XPG Caster, XPG Lancer ROG bakın.
Phantom Spirit 120SE daha iyi olur.Hocam öncelikle öneriniz için teşekkürler Ram olarak Lancer alacağım.
Uzun araştırma sonucu sıvı soğutmanın sistem halinde alınmazsa hava soğutucu kadar randımanlı olmayacağını gördüm.
ThermalRight Peerless Assassin 120 Black TL-C12B 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
öneriliyor. Siz ne düşünürsünüz bu konuda?
Gen5 SSD gereksiz bir yatırım olur. Soğutması da cabası.Hocam tekrardan merhaba, bu soğutmayı ve RAM'i de dediğiniz şekilde hallettim. Anakart kısmında aklıma Gen5 desteği takıldı, SSD ve anakartı gen5 almayı planlıyorum. Bunun için şöyle bir anakart buldum: https://www.hepsiburada.com/asus-tu...1ahUjTDWS2wt69eXOXPyx1fE0N1ibfjhoCtiEQAvD_BwE
Sizce mantıklı mıdır? Bu ayarda daha mantıklı bir seçenek var mı?
Gen5 SSD gereksiz bir yatırım olur. Soğutması da cabası.
10.000TL'ye B650 anakart alınmamalı, pahalı.
- B850M Force/Force WI-FI6e
- B850M-Plus/Plus Wİ-Fİ/Plus II
- B850M Aorus Elite
Bu kartlara bakın. Render yapılacağı için Aorus Elite ve Plus öne çıkıyor.
B650, B850 temelde aynı bu doğru. B650'de standart olmayan özellikler B850'de standart haline getirildi sadece.Üstte paylaştığım kart normalde 13.000 TL bandındayken 10.000 TL bandına düştüğü için hemen aldım. Geleceğe dönük olması açısından en az 1 gen 5 slotu olması gerektiğini düşündüm. Attığınız kartlar m-ATX, benim kasam mid Tower ATX. Bunda bir fark olur mu? Sizce siparişimi iptal edeyim mi? Bir de 650 ile 850 arasında etiket dışında pek bir fark olmadığı söyleniyor, düşünceniz nedir iptal etmeli miyim siparişi?
B650, B850 temelde aynı bu doğru. B650'de standart olmayan özellikler B850'de standart haline getirildi sadece.
B650'nin artık önerilmeme sebebi fiyatlarının çok pahalı olması. Aldığınız lart ne 13 ne de 10.000TL'yi hak etmiyor.
Kasalar destekledikleri anakartın küçük boyutlarınıda destekliyor.
Yani ATX bir kasaya mATX bir anakart takabilirsiniz.
Buna uymayan kasa daha görmedim.
Gen4 SSD bile günümüz için fazla fazla yetiyor. 2TB Gen4 alınacağına 1 TB Gen5 alınmamalı.
Profesyonel düzeyde işler yapmıyorsanız, 100-200GB boyutunda dosya aktarmıyorsanız Gen5'in yine size bir faydası dokunmayacak.
Gereksiz masraf olacak.