Böyle bir şey söyledim mi? Sistemin sadece anakartını değiştirsin dedim, hemen saldırıya geçiyorsunuz.Anakartı A620 diye 9070 XT yerine 5070 mi alsın? Bu bütçede bu performansı verecek bir sistem gayet iyi. Sırf anakartı A620 diye 9070 XT'den vazgeçilmez.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 60 bin TL
Zaten sistem bütçesinin üstünde. Bu durumda anakart yükseltmesi elzem değil. Ben olsam SSD yükseltirdim. Anakart yükseltilebilir ancak öyle berbat falan da değil. Abartmanıza söyledim ben.Böyle bir şey söyledim mi? Sistemin sadece anakartını değiştirsin dedim, hemen saldırıya geçiyorsunuz.
Evet, anakart berbat; sistemin gücü falan kalmaz, abartmıyorum.Zaten sistem bütçesinin üstünde. Bu durumda anakart yükseltmesi elzem değil. Ben olsam SSD yükseltirdim. Anakart yükseltilebilir ancak öyle berbat falan da değil. Abartmanıza söyledim ben.
Recklees
Uzman
Zaten sistem bütçesinin üstünde. Bu durumda anakart yükseltmesi elzem değil. Ben olsam SSD yükseltirdim. Anakart yükseltilebilir ancak öyle berbat falan da değil. Abartmanıza söyledim ben.
Zorladı butceyı anakart ve SSD'yı yukselttı.
Performansı biraz kötü etkiler orası öyle. Fakat "aşırı kötü, berbat, sistemin gücü kalmaz" gibi şeyler abartı.Evet, anakart berbat; sistemin gücü falan kalmaz, abartmıyorum.
Performansı biraz kötü etkiler orası öyle. Fakat "aşırı kötü, berbat, sistemin gücü kalmaz" gibi şeyler abartı.
Hocam, bu iş bilgisayarı anakartı. Yani deneyim paylaşıyorum: arkadaşım buna benzer, hatta anakartı aynı bile olabilir, bir sistem aldı; gerçekten çok kötü bir performans verdi.
Şu saçma sapan şeyi nerede okudun veya gördün bilmiyorum ama oradan bir daha bir şeye bakmamanı öneririm.
Ee yani kötü performans verince direkt suçu anakarta mı attınız? Belki başka bir sorun var?arkadaşım buna benzer, hatta anakartı aynı bile olabilir, bir sistem aldı; gerçekten çok kötü bir performans verdi.
https://www.asus.com/tr/motherboards-components/motherboards/prime/prime-a620m-k/techspec/ Özelliklere bakınca bunun iş bilgisayarının bir iki tık üstü olduğu belli olmuyor mu sizce? Bir de şunu söyleyeyim: incelemesini direkt ben yaptım. O sistemin başka bir sorunu yoktu; sorun anakarttı. Farklı bir anakartla değişince düzeldi zaten. Attığınız sistemin anakartı, RAM’i, soğutucusu, kasası ve PSU’su rezalet.
Bir ürünün iyi veya kötü olması fiyatına bağlıdır. Bu fiyata 9070 XT sistem alıyorsan diğer özelliklerden feragat edeceksin. Bütçe varsa yükseltirsin ki arkadaş da yükseltmiş zaten. Bu gereksiz abartışınızı anlamıyorum.Attığınız sistemin anakartı, RAM’i, soğutucusu, kasası ve PSU’su rezalet.
Recklees
Uzman
https://www.asus.com/tr/motherboards-components/motherboards/prime/prime-a620m-k/techspec/ Özelliklere bakınca bunun iş bilgisayarının bir iki tık üstü olduğu belli olmuyor mu sizce? Bir de şunu söyleyeyim: İncelemesini direkt ben yaptım. O sistemin başka bir sorunu yoktu; sorun anakarttı. Farklı bir anakartla değişince düzeldi zaten. Attığınız sistemin anakartı, RAM'i, soğutucusu, kasası ve PSU'su rezalet.
Hocam zaten arkadas sıstem RAM'ı yukselltı anakartı yukselttı sogutucuyuda ASUS Prime yaptı
https://www.asus.com/tr/motherboards-components/motherboards/prime/prime-a620m-k/techspec/ Özelliklere bakınca bunun iş bilgisayarının bir iki tık üstü olduğu belli olmuyor mu sizce? Bir de şunu söyleyeyim: İncelemesini direkt ben yaptım. O sistemin başka bir sorunu yoktu; sorun anakarttı. Farklı bir anakartla değişince düzeldi zaten. Attığınız sistemin anakartı, RAM'i, soğutucusu, kasası ve PSU'su rezalet.
Ssdyıde yukselttı