Bütçe
60 bin TL
Böyle bir şey söyledim mi? Sistemin sadece anakartını değiştirsin dedim, hemen saldırıya geçiyorsunuz.
Zaten sistem bütçesinin üstünde. Bu durumda anakart yükseltmesi elzem değil. Ben olsam SSD yükseltirdim. Anakart yükseltilebilir ancak öyle berbat falan da değil. Abartmanıza söyledim ben.

Performansı biraz kötü etkiler orası öyle. Fakat "aşırı kötü, berbat, sistemin gücü kalmaz" gibi şeyler abartı.

Hocam, bu iş bilgisayarı anakartı. Yani deneyim paylaşıyorum: arkadaşım buna benzer, hatta anakartı aynı bile olabilir, bir sistem aldı; gerçekten çok kötü bir performans verdi.

Hocam, bu iş bilgisayarı anakartı.
Şu saçma sapan şeyi nerede okudun veya gördün bilmiyorum ama oradan bir daha bir şeye bakmamanı öneririm.
arkadaşım buna benzer, hatta anakartı aynı bile olabilir, bir sistem aldı; gerçekten çok kötü bir performans verdi.
Ee yani kötü performans verince direkt suçu anakarta mı attınız? Belki başka bir sorun var?

Attığınız sistemin anakartı, RAM’i, soğutucusu, kasası ve PSU’su rezalet.
Bir ürünün iyi veya kötü olması fiyatına bağlıdır. Bu fiyata 9070 XT sistem alıyorsan diğer özelliklerden feragat edeceksin. Bütçe varsa yükseltirsin ki arkadaş da yükseltmiş zaten. Bu gereksiz abartışınızı anlamıyorum.

https://www.asus.com/tr/motherboards-components/motherboards/prime/prime-a620m-k/techspec/ Özelliklere bakınca bunun iş bilgisayarının bir iki tık üstü olduğu belli olmuyor mu sizce? Bir de şunu söyleyeyim: İncelemesini direkt ben yaptım. O sistemin başka bir sorunu yoktu; sorun anakarttı. Farklı bir anakartla değişince düzeldi zaten. Attığınız sistemin anakartı, RAM'i, soğutucusu, kasası ve PSU'su rezalet.

Hocam zaten arkadas sıstem RAM'ı yukselltı anakartı yukselttı sogutucuyuda ASUS Prime yaptı

https://www.asus.com/tr/motherboards-components/motherboards/prime/prime-a620m-k/techspec/ Özelliklere bakınca bunun iş bilgisayarının bir iki tık üstü olduğu belli olmuyor mu sizce? Bir de şunu söyleyeyim: İncelemesini direkt ben yaptım. O sistemin başka bir sorunu yoktu; sorun anakarttı. Farklı bir anakartla değişince düzeldi zaten. Attığınız sistemin anakartı, RAM'i, soğutucusu, kasası ve PSU'su rezalet.

Ssdyıde yukselttı