Bütçe
60.000 TL

18427

Çalışkan
Makaleler
1
Herkese Selam,

RX 9070 XT videosunu gördüm AMD F/P Krallığına Geri Döndü: RX 9070 XT ve RX 9070 İncelemesi ve hemen buraya geldim.
Uzun süredir çok çalışarak 60 - 65 bin TL civarı bir para biriktirdim. Bu parayı çok çalışarak ve alın teriyle kazandığım için ve ufaklıktan beri hayalim bir Gaming PC olduğu için siz değerli üyelerin tavsiyesini almak istiyorum. Paramı en verimli, mantıklı şekilde nasıl harcarım? Diğer çevre birimleri, monitör vs. için halihazırda ekipmanlarım var. RX 9070 XT sistemler 60 - 70 bin TL civarında olduğunu gördüm İtopya'da. Kendimde parçaları birleştirip bir PC inşa edebilirim deneyimim mevcut. Şimdiden teşekkürler. @Recep Baltaş umarım etiketlemek forum kurallarına aykırı değildir. :/

Sapphire Pure AMD Radeon RX 9070 XT, Ryzen 9700X, 32 GB CL30 6000 MHz RAM, B650 anakart, KC3000 SSD ve 750W Bronze güç kaynağı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
SSD'yi değiştirirseniz fena bir sistem sayılmaz. Elbette @efebatiin de bakabilir.
Elimde halihazırda Kingston NV3 1TB bulunuyor. Sistem olarak alternatif önerilere açığım. Tercihim hazır toplanmış olması fakat kendimde inşa etmekte sıkıntı yaşamam.

Elimde halihazırda Kingston NV3 1TB bulunuyor. Sistem olarak alternatif önerilere açığım. Tercihim hazır toplanmış olması fakat kendimde inşa etmekte sıkıntı yaşamam.
İtopya'da ki sistemi satın aldım. Ulaştığında forumda paylaşacağım.

Son düzenleme:
Bu sistem nasıldır hocam?

Maksimum bütçen nedir hocam? Attığın sistemde 9070XT stoku bittiğinden 9070 oluyor ve B650 S2H sorunlu anakart.

Maksimum bütçen nedir hocam? Attığın sistemde 9070XT stoku bittiğinden 9070 oluyor ve B650 S2H sorunlu anakart."
Satın alımı gerçekleştirdim ancak bugün İtopya beni aradı ve ellerinde stok bittiğini söylediler. Maksimum 70 bine zorlayabilirim. Ya da ekran kartı vb. parçaları önden satın alıp sonra gerisini ekleyebilirim. Piyasayı uzun süredir takip etmediğim için gerçekten yardıma ihtiyacım var. Paramı en efektif biçimde değerlendirmek istiyorum, dediğim gibi uzun süredir hayalim.

Yardımcı olursanız çok minettar olurum.

Satın alımı gerçekleştirdim ancak bugün İtopya beni aradı ve ellerinde stok bittiğini söylediler. Maksimum 70 bine zorlayabilirim. Ya da ekran kartı vb. parçaları önden satın alıp sonra gerisini ekleyebilirim. Piyasayı uzun süredir takip etmediğim için gerçekten yardıma ihtiyacım var. Paramı en efektif biçimde değerlendirmek istiyorum, dediğim gibi uzun süredir hayalim.

Hazır sistem şart mı?