Arşivcilik nasıl bir iş? Vakit nasıl geçiyor? Rapor yazmam falan gerekebiliyor mu?
Sınava girmedim. Bana tolerans göstereceklerini zannetmiyorum. Spor salonunda kolumdaki faça izlerinden dolayı bir tane kadın bana gerizakalı demişti. Şu an Self harm yapmıyorum. Bıraktım diyebilirim. Ama dediğim gibi engelli olduğum belli olmuyor. Asık suratlı ve utangaç biriyim. Dediğim gibi spor salonundakiler psikiyatrik rahatsızlığım olduğunu ve ilaç kullandığımı bilmelerine rağmen aptalca davrandılar.
Bir tane kadın gerizakalı dedi. Bir tane spor hocası da tam sapıktı. Oranın yöneticisi de beni tahrik edip üzerime yürüdü. Bu tahrik olayı olmadan önce Konsol Oyun’un otelci ile kavgasını izledim. Konsol oyun gibi davrandım. Seni jandarmaya şikayet edeceğim falan dedim. Korktu biraz. Adam malum tıraşlı olduğu için üzerime yürüdü. Öncesinde de bana salça oluyordu. Normalde kavga edecektim fakat mahkemelik olmaktan korktum.
Ama şunu kesin öğrendim psikiyatrik rahatsızlıklarımı arkadaşlık kurduğum kişilere söylemicem. Hatta engelli raporumun psikiyatrik açıdan değil skolyozdan dolayı verdiklerini belimin çok ağrıdığını söylicem.
Bu KPSS ROBOTU sitesine buradaki yazdıklarımı yazacağım.
Ama dediğim gibi sorunum psikiyatrik olduğu için engelli olduğum belli olmuyor. Normalde düzgün bir insanım ama zorbalık karşısında öfkeleniyorum. Ben birde konuşkan biri değilim. Zorlanacağımı düşünüyorum.
Bu KPSS ROBOTU sitesine buradaki yazdıklarımı yazsam uygun olur mu ve kurallara aykırı mı?
@Behzatinho
Bıraktığınız KPSS ROBOTU Sitesinde ne şekilde soru soracağım? Yukarı da arkadaşın dediği gibi Arşivcilik düşünüyorum. Yapay zekadan falan da araştırdım. İnsanlarla en az muhatap olunan oymuş.