Winner

Üstün
Merhaba EA öğrencisiyim. 3. mezuna bırakma şansım yok. TYT matematik PKBO dışı bitti. Toplam'da maksimum 75 net yaptım. AYT'de ise sözel kısımda eksikler var. Matematikte ise türevin 2. kısmına geldim. Geometride ise bayağı kötüyüm, üçgenle çözülebilen soruları yapabiliyorum sadece. Bu 2 ayda ne kadar net artırabilirim? En kötü 59 bine girmem lazım. Son 60 gün 15 saatlere çıkmaya çalışacağım. Ayrıca şunu da belirteyim 12. sınıf ve mezun 1'den temelim yoktu, netlerim 0 seviyesindeydi; tüm çalışmamı bu sezon yapıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba EA öğrencisiyim. 3. mezuna bırakma şansım yok. TYT matematik PKBO dışı bitti. Toplam'da maksimum 75 net yaptım. AYT'de ise sözel kısımda eksikler var. Matematikte ise türevin 2. kısmına geldim. Geometride ise bayağı kötüyüm, üçgenle çözülebilen soruları yapabiliyorum sadece. Bu 2 ayda ne kadar net artırabilirim? En kötü 59 bine girmem lazım. Son 60 gün 15 saatlere çıkmaya çalışacağım. Ayrıca şunu da belirteyim 12. sınıf ve mezun 1'den temelim yoktu, netlerim 0 seviyesindeydi; tüm çalışmamı bu sezon yapıyorum.
15 saat yapsan netlerin bile geriler. Verim saaten daha önemli. Saat arttırınca sadece iyi hissedersin. Böyle konular açmak aşırı mantıksız. Kimse bilemez.

15 saat yapsan netlerin bile geriler. Verim saaten daha önemli. Saat arttırınca sadece iyi hissedersin. Böyle konular açmak aşırı mantıksız. Kimse bilemez.
Hocam içim rahat etmedi vallahi. Son 1 haftadır çok zorladım kendimi açmamak için ama dayanamadım. Peki neden geriler onu anlamadım? Şu an 12 saat çalışmaya gayret ediyorum zaten 7-8 saat matematiğe gidiyor.

Şu konuları açmak yerine konu veya soru çalışması yaparsan çalışılan kaynağa bağlı olarak +10-15 daha çekilir gibi.

Ustat kolay gelsin öncelikle, bence TYT Sosyal ile TYT Fen kısmında ivme yakalyabilirsin özellikle kimya ile biyolojide EA öğrencisisin ondan fen çözmeme gerek yok deme TYT de tümünden sorumlusunuz şöyle düşün Temel Yeterliliğe giriyorsun çalışan her hangi bir öğrenc yapabilir demek.

Ayt'de ise Matematikte ne yazıkki o kadar rastgele zorluk çıkıyor ki netin inanılmaz değişebilir ondan dolayı EA'nın sözel kısma yoğunlaşmanı tavsiye ederim güzelce çalışırsan garanti net sonuçta. Sakın boşlama ama EA iyi sıralama demek AYT Mat demek sizde 1 mat neti sayısaldan 5 kat daha değerli yine iyi ilerlemiştisn integrali de bitir bence son birkaç yılda(2024'de de) LTİ kısmında çok zorlamadılar ordan bence birkaç net çıkarabilirsin. Geometri için geç kalınmış ama Analitik Geometri bakabilirsin sonlara doğru cebir odaklı sorular çıkabiliyor oradan.

Abartmana da gerek yok çalışma süreni uykunu adam gibi al çünkü öğrendiğin bilgiler uykuyla zihne geçirilir inan bana ayakta duracağın 2 saatlik çalışma yerine 2 saat daha uyu teşekkür edersin.

Hocam içim rahat etmedi vallahi. Son 1 haftadır çok zorladım kendimi açmamak için ama dayanamadım. Peki neden geriler onu anlamadım? Şu an 12 saat çalışmaya gayret ediyorum zaten 7-8 saat matematiğe gidiyor.

7-8 saat matematik ne demek ya? 7-8 matematik çalışıyorsan şuan pisagor seviyesinde olmalısın. Geometrim kötü yazmışsın, al sana bir örnek.

7-8 saat matematik ne demek ya? 7-8 matematik çalışıyorsan şu an pisagor seviyesinde olmalısın. Geometrim kötü yazmışsın, al sana bir örnek.

Hocam 7-8 saat çalışıyor da sadece YKS temelli soru çözüyor adam. Gidip de tanım teorem öğrenmiyor ki sadece gidip soru tipi ezberlemiş oluyor bence.

7-8 saat matematik ne demek ya? 7-8 matematik çalışıyorsan şuan pisagor seviyesinde olmalısın. Geometrim kötü yazmışsın, al sana bir örnek.

Hocam şaka değil. Sabah 8 gibi bir oturuyorum. TYT matematik veya problem ile başlıyorum. Saat 16.30'a kadar falan matematikle uğraşıyorum.