Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Aralık 2023
Üst seviye cihazlar 120 hz ile rahat 1 günü çıkartıyor.
Üst seviye cihazlar 120 Hz ile rahat 1 günü çıkartıyor.
Üst değil orta. Redmi Note 11 Pro günü çıkarıyor.
iPhone 13 Pro Max ile günü çıkarmadığım çok fazla senaryo gelişti
Bu biraz kullanım ile ilgili. Ama Redmi Note 11 Pro'nun pil performansı 13 Pro Max'tan iyi olabilir, bilemem.
Ekleme: Dediğiniz modelde LTPO-LTPS bile bulunmuyor. Günde sadece Whatsapp'a giriyorsunuz galiba
Elma ısıran 65
Üstün
Apple, politika gereği bazı standartları geç kabul ediyor. iPhone 16 ya da en geç 17’de bu standardın değişeceğini düşünüyorum. Bir de iPhone’ların zayıf tarafı pil. 120 Hz ekran olsa pil performansını düşünemiyorum.
Yurtdışında olsa farklı konuşurdum ama maalesef Türkiye’de azılı bir fanboy olmama rağmen iPhone önermeye elim gitmiyor. Para sorunu yoksa içim rahat şekilde güncel Pro modellerini öneririm ama genelde para sorunumuz var.
Bu da önermeme engel oluyor. Samsung Türkiye’de daha ulaşılabilir bir fiyat politikası izliyor.
60 Hz ekran konusundan şikayetçi birisi değilim ama belli ki bu konuda epey talep ve şikayet var. Apple bunu sonraki modellerde dikkate alacaktır. Şu zamana kadar telefonlarını satmayı başardı ama piyasa epey doygunluğa ulaştı. Bu da hamle gerektiriyor.
Yurtdışında olsa farklı konuşurdum ama maalesef Türkiye’de azılı bir fanboy olmama rağmen iPhone önermeye elim gitmiyor. Para sorunu yoksa içim rahat şekilde güncel Pro modellerini öneririm ama genelde para sorunumuz var.
60 Hz ekran konusundan şikayetçi birisi değilim ama belli ki bu konuda epey talep ve şikayet var. Apple bunu sonraki modellerde dikkate alacaktır. Şu zamana kadar telefonlarını satmayı başardı ama piyasa epey doygunluğa ulaştı. Bu da hamle gerektiriyor.
iPhone 13 Pro Max ile günü çıkarmadığım çok fazla senaryo gelişti
Bu biraz kullanım ile ilgili. Ama Redmi Note 11 Pro'nun pil performansı 13 Pro Max'tan iyi olabilir, bilemem.
Ekleme: Dediğiniz modelde ltpo-ltps bile bulunmuyor. Günde sadece WhatsApp'a giriyorsunuz galiba![]()
Ve Edge, Deezer, YouTube ile Netflix. Gün içinde ne kadar kullanıldığına göre de değişiyor.
Apple, politika gereği bazı standartları geç kabul ediyor. iPhone 16 ya da en geç 17'de bu standardın değişeceğini düşünüyorum. Bir de IPhone'ların zayıf tarafı pil. 120 Hz ekran olsa pil performansını düşünemiyorum.
Yurt dışında olsa farklı konuşurdum ama maalesef Türkiye'de azılı bir fanboy olmama rağmen iPhone önermeye elim gitmiyor. Para sorunu yoksa içim rahat şekilde güncel Pro modellerini öneririm ama genelde para sorunumuz var.bu da önermeme engel oluyor. Samsung Türkiye'de daha ulaşılabilir bir fiyat politikası izliyor.
Türkiye'de de ikinci elde değerini koruması var.
Son düzenleyen: Moderatör:
Elma ısıran 65
Üstün
Evet doğru söylüyorsun ama eğer bir gün satarım düşüncesiyle telefonu aldıysan bu sefer de değeri düşmesin aman bir çizik bile olmasın diye kamerasını, kasasını binbir türlü kılıfla sarıp sarmalıyorsun, pil sağlığı düşmesin diye takıntılı hale geliyorsun. Cihazı kullanıyorsun ama keyifsiz keyifsiz.Ve Edge, Deezer, YouTube ile Netflix. Gün içinde ne kadar kullanıldığına göre de değişiyor.
Türkiye'de de ikinci elde değerini koruması var.
- Makaleler
- 4
Çünkü yenileme hızı olarak en azından amiral gemisi olarak nitelendirilen telefonlar hatta günümü piyasasındaki telefonlar hep 120 Hz kullanıyor. 120 Hz bir telefondan 60 Hz bir telefona geçiş kadar berbat bir şey yok. Şunu soracağım; 120 Hz bir telefondan 60 Hz bir telefona mı geçerdiniz, yoksa 60 Hz bir telefondan 120 Hz’e mi? Şahsen 2. seçeneği seçerdim. Ayrıca üstte başkaları söylemiş, Apple gibi paragöz bir şirket telefonlara 60 Hz’den 120 Hz’e geçme gibi bir imkan sunmuyor. Yani 120 Hz telefon istiyorsanız bunu ayarla yapamıyorsunuz, para verip bir üst modeli almanız gerekiyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 3
Piyasa öyle olduğu için değil mi? Adama ucuz A05s bile önersen 60 Hz'ten fazla. Kaldı ki orta segment A55 diye falan kabul ediliyor herhalde. Hadi çok istiyorsan A35, hatta A25 olsun. Onlarda da 120 Hz var.
Elma kemirmekle meşgul olmayan diğer firmalar da benzer şekilde üretim yapıyordur diye düşünüyorum.
Elma kemirmekle meşgul olmayan diğer firmalar da benzer şekilde üretim yapıyordur diye düşünüyorum.
Yeni konular
-
-
Ziraat Bankası uygulamasına girilmiyor
- Because The Internet
-
-
-
-