Detaylar
Kim cevapladı?FN + WASD tuşlarını dener misiniz hocam? Benim klavyemde öyle.Normalde FN ve sağ Shift yapınca oluyordu geçen bir tuşu ararken tüm tuşlara bastım ve yanlışıkla bir kombinasyon yaptım tekrar eski haline döndü ama şimdi öncekine çeviremiyorum yardım edebilecek varsa sevinirim.
Zipik
Uzman
Hocam maalesef olmadı acaba yanlışıkla saçma bir şey mi yapmışım diye düşünüyorum.FN + WASD tuşlarını dener misiniz hocam? Benim klavyemde öyle.
- Makaleler
- 43
Merhaba, klavye modelinizi söylerseniz belki sıfırlamayı deneyebiliriz. Yine de bir tahmin yapayım, FN + ESC tuşlarına biraz basılı tutar mısınız? Klavyenizin ışıkları yanıp sönerse muhtemelen sıfırlanmış olur.
Zipik
Uzman
Dediğiniz şeyi yaptım fakat sonuç yok maalesef klavyem şudurMerhaba, klavye modelinizi söylerseniz belki sıfırlamayı deneyebiliriz. Yine de bir tahmin yapayım, FN + ESC tuşlarına biraz basılı tutar mısınız? Klavyenizin ışıkları yanıp sönerse muhtemelen sıfırlanmış olur.
VOOKA Trol Blue Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Type-c Kablo Fiyatı, Yorumları - Trendyol
VOOKA Trol Blue Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Type-c Kablo yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
- Makaleler
- 43
@Zipik
Merhaba, sanırım klavyenin bir sürücüsü var mış. İndirirseniz belki sıfırlayabilirsiniz.
www.technopat.net
Merhaba, sanırım klavyenin bir sürücüsü var mış. İndirirseniz belki sıfırlayabilirsiniz.
Rehber: Blic T60 Klavye Sürücüsü
Merhabalar, klavyeyi satın aldığımda satıcısı yazılımı yok demişti fakat varmış. Ben de yok zannediyordum fakat buldum. Eğer arayıp da bulamadıysanız, eğer RGB modeline sahipseniz aşağıdaki linkten indirebilirsiniz: 🔗 Blic T60 Driver.rar
Zipik
Uzman
Konudaki arkadaş söylemiş zaten fn ve alt yön tuşu ile yapılıyormuş, sorunuma yardımcı olduğunuz için teşekkürler.@Zipik
Rehber: Blic T60 Klavye Sürücüsü
Merhabalar, klavyeyi satın aldığımda satıcısı yazılımı yok demişti fakat varmış. Ben de yok zannediyordum fakat buldum. Eğer arayıp da bulamadıysanız, eğer RGB modeline sahipseniz aşağıdaki linkten indirebilirsiniz: 🔗 Blic T60 Driver.rarwww.technopat.net
Zipik
Uzman
Çalışıyor hocam.hocam 60 klavyelerde pes fifa oynayabilir miyiz acaba yani yön tuşlarını aktif edince w a s d çalışıyor mu
Yeni konular
-
Teknolojinci satıcısından alışveriş yapmayın
- Miles Upshur
-
-
-
-
-
En ucuz 18/12 ay garantili Gemini AI Pro nasıl alınır?
- Dolapdereli Sabri
-
-