Stubborn

Uzman
Dedem bugüne kadar hiç akıllı telefon kullanmadı. Elindeki telefonu da artık kullanılamayacak duruma gelmeye başlamış. Dokunmatik bir telefon almayı düşünüyorum çünkü “alırsam öyle bir şeyler alacağım” diye dillendirmişti. SE veya iPhone 8 modellerinden birini almayı düşündüm, Siri ile tüm işlerini halledebilir(birkaç kişiyi aramak) bunun dışında başka bir şey de yaptığı yok. Yazı fontunun büyütülebilir olduğu için sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. Sizin de önerileriniz varsa alabilirim. Ucuz Androidlerin uzun vadede çok da kullanışlı olmadığını düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dedem bugüne kadar hiç akıllı telefon kullanmadı. Elindeki telefonu da artık kullanılamayacak duruma gelmeye başlamış. Dokunmatik bir telefon almayı düşünüyorum çünkü “alırsam öyle bir şeyler alacağım” diye dillendirmişti. SE veya iPhone 8 modellerinden birini almayı düşündüm, Siri ile tüm işlerini halledebilir(birkaç kişiyi aramak) bunun dışında başka bir şey de yaptığı yok. Yazı fontunun büyütülebilir olduğu için sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. Sizin de önerileriniz varsa alabilirim. Ucuz Androidlerin uzun vadede çok da kullanışlı olmadığını düşünüyorum.
A36 öneriyorum ben zamanla alışır 75 yaşındaki dedeme A56 aldım gayet memnun.

Çok daha detaylı videolar var o kadarınıda ben bilmiyorum.
Okuduğum kadarıyla KS'nin dedesi o kadar da önündekini anlamayacak veya öğrenemeyecek biri değil. Kendisi akıllı telefona geçmek istemiş. Apple'ın yaşlı modu evet güzel ama çok yaşlılar için tasarlanmış bence. Böyle hevesi olan biri için can sıkacak kadar basit. Akıllı telefonu kolay bir şekilde deneyimlemek istediğinde Samsung daha mantıklı bir seçenek gibi geldi. Şahsi görüşüm bu şekilde.

Dedem bugüne kadar hiç akıllı telefon kullanmadı. Elindeki telefonu da artık kullanılamayacak duruma gelmeye başlamış. Dokunmatik bir telefon almayı düşünüyorum çünkü “alırsam öyle bir şeyler alacağım” diye dillendirmişti. SE veya iPhone 8 modellerinden birini almayı düşündüm, Siri ile tüm işlerini halledebilir(birkaç kişiyi aramak) bunun dışında başka bir şey de yaptığı yok. Yazı fontunun büyütülebilir olduğu için sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. Sizin de önerileriniz varsa alabilirim. Ucuz androidlerin uzun vadede çok da kullanışlı olmadığını düşünüyorum.

WhatsApp desteği gibi konuları göz önünde bulundurarak IPhone'dan şamamanızı tavsiye ederim, bence kullanımı kolay ve yazılımsal açıdan güvenilir. Bahsettiğiniz iPhone SE ve iPhone 8 için bir şey diyemeyeceğim ama benim dedemin Samsung ile yanlışlıkla cinsel ve spam mesajlara erişim vermesi gibi durumların çok yaşandığını belirtebilirim.