Bütçe
600.000 TL

fatih terim

Uzman
Daha önce hiç araba sahibi olmadık ve kısmetse alıyoruz. Evde yalnızca benim (2 ay sonra 19) ehliyetim var ve ailede kimsenin ehliyet yok. Yani ben kullanacağım ama daha önce ehliyet sınavı harici hiç trafiğe çıkmadım, acemiyim. Başlangıç için araba önerisi istiyorum. Görünüş takıntım var kesinlikle doblo, Caddy gibi ticari arabalar düşünmüyoruz. Bütçe 500-600 (600 bini geçmeyecek şekilde) önerebilir misiniz?
Bagaj kısmı biraz geniş olabilirse güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ehliyetinizi otomatik mi yoksa manuel mi aldınız? Motor seçeneği olarak dizel mi yoksa benzin mi düşünüyorsunuz?

Şimdi acemi olduğunuz için dış görünüşten ziyade motor, şanzıman, yürüyen gibi konularda sağlam bir araba tercihinde bulunmak önemli.

Son düzenleme:
Ehliyetinizi otomatik mi yoksa manuel mi aldınız? Motor seçeneği olarak dizel mi yoksa benzin mi düşünüyorsunuz?

Şimdi acemi olduğunuz için dış görünüşten ziyade motor, şanzıman, yürüyen gibi konularda sağlam bir araba tercihinde bulunmak önemli.
Manuel aldım. benzinli düşünüyorum.

Manuel aldım. Benzinli düşünüyorum.

4-5 tane model önereyim size öyleyse. Linkler temsili bu arada, daha iyisini bulma ihtimaliniz her zaman var. Benim tercihim Japon olurdu tabii. Focus modellerinin bagajları fena değildir. Listede olan Focus sedan modelleri de olabilir. Listeyi güncelledim @fatih terim

Son düzenleme:
Fikirlerinize saygı duyarak teşekkür ediyorum dikkate alacağım.