Bütçe
600.000 TL

Demorlius

Üstün
Yer
Türkiye
İlk araç olacak. Otomatik olması şart. Ayrıca küçük ve çok küçük araç olması lazım, malum Zonguldak’ın dar sokaklarından geçebilmeli. Sokaklar arasındaki yokuşları çıkan, öğrenci arabası olarak ne önerileriniz olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet A segmenti istiyorum. 4 Kapılı ya da 2 Kapılı fark etmez ama 4 daha iyi tabii.

Hyundai i10'un tork konvertörlü seçeneği aslında oldukça mantıklı bir tercih olabilir. Performans olarak çok güçlü sayılmaz ancak günlük kullanımda ihtiyacınızı gayet güzel karşılayacaktır. Sizin bütçenize de uygun aynı zamanda.

Hyundai I10'un tork konvertörlü seçeneği aslında oldukça mantıklı bir tercih olabilir. Performans olarak çok güçlü sayılmaz ancak günlük kullanımda ihtiyacınızı gayet güzel karşılayacaktır. Sizin bütçenize de uygun aynı zamanda.

Nissan micra, Chevy kalos ve Honda jazz hakkında ne düşünüyorsun.

Nissan micra, Chevy kalos ve Honda jazz hakkında ne düşünüyorsun.

Nissan Micra ve Jazz seçenekleri aslında çok daha iyi olabilir. Hatta imkanınız varsa, Jazz ilk tercihiniz olsun derim. Koleos modelini ise kendi adıma pek tavsiye etmiyorum. Micra, Jazz, Corsa ve Clio aslında hepsi küçük B segmenti araçlar. Siz "çok küçük araç" deyince benim aklıma doğrudan A sınıfı gelmişti.