600-650 Bin TL Genç İşi Araba Önerisi

Sportbacklerden olabilir aslında ama çok sorun çıkartır mı bana?

Sportbacklerden olabilir aslında ama çok sorun çıkartır mı bana?

Arkadaşlar, öğrenciyim.
Sanayi çevren yok. Gaza gelip de masraflı araba alırsan ciddi duvara çarparsın. Babanın sanayi çevresini falan boş ver, adamlar yamyam gibi konuşmasını bilmezsen soyarlar direkt.

Renault Clio gibi yeni kasaya bakabilirsin. Olabildiğince şimdilik yeni araba almaya bak.

Alman grubu ve Alman otomatiklerinden alma. Japon arabaları da fazla güçlü değil bu paraya göre. Otomatik alacaksan EDC iyidir. CVT şanzuman kişiden kişiye göre değişir.

Cvt'nin sesi sorun olmaz, aslında aklımda Honda crz de vardı.

Kesinlikle katılıyorum.
Şahsen ben alsam 2011-2012 kasa 2.0 Accord alırım. Cidden efsane bir araba bastın mı gider, içi geniş, konforlu ve masrafsız. Birde tüplü oluyorlar o yüzden gazlamayacağın zaman şehir içinde de 10 numara araba.

Son düzenleme:
Sportback'lerden olabilir aslında ama çok sorun çıkartır mı bana?

Audi sağlam motorlar üretir 300.000-350.000 km de olsa dahi hala performanslı giden modeller biliyorum. Şanzımanı birçoğunun sağlamdır. Tek elden ya da bilinçli kişilerce binilmiş. Yağ yakması/üflemesi, kaput değişeni olmayan A3 Sportback'ler alınabilir. Üstteki arkadaşa takılmayın siz Audi BMW gibi masraf çıkartacak bir araç değil. Bakımını düzenli yaptır, bilinçli kullan yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…