Sanayi için çok iyi.Bu iki araç kötü mü hocam?
Sanayi için çok iyi.Bu iki araç kötü mü hocam?
Sportbacklerden olabilir aslında ama çok sorun çıkartır mı bana?Km yüksek ama şekil dursun zengin göstersin istiyorsan 2010-2012 model Audi A3 Sportback araçlara bak dizel ve benzinli seçenekleri mevcut. Sonuna kadar BMW'ciyim diyorsan 2007-2009 arası 316i modeline bakabilirsin. Başımı ağrıtmasın diyorsan 2012-2014 model 1.2 mpi motor Hyundai I20'lere bakabilirsin (fiyat aralığı çok geniştir doğru araci bulman uzun sürebilir)
Parçası çok olsun, ustası bol olsun diyorsan 2012-2016 polo ve Golf'lere bakabilirsin. Ben senin yerinde olsam Audi alırdım kilometresi ne kadar yüksek olursa olsun.
Sportbacklerden olabilir aslında ama çok sorun çıkartır mı bana?
Kötü. 2'side temiz değil ve ikisi de masraflı denecek araçlar. Şansımandan bahsetmek istemiyorum.
Hocam bastımı gider de çok genç işi gibi değil daha çok aile arabası. Bi iki Corsa modeli vardı o olabilir aslında.
Adam sanayiden çıkmasın diyorsun yani.
Bu tarz arabaların masraflarını düşünmeden atıyorsunuz, hem bakımları hem tamiri ayrı pahalı 316i ve A3 saçmalık olur.
Neden ki 1.6 tdi kötü bir motor değil ayrıca 200 binde dizel için normal sayılır.
Sanayi çevren yok. Gaza gelip de masraflı araba alırsan ciddi duvara çarparsın. Babanın sanayi çevresini falan boş ver, adamlar yamyam gibi konuşmasını bilmezsen soyarlar direkt.
Cvt'nin sesi sorun olmaz, aslında aklımda Honda crz de vardı.Sanayi çevren yok. Gaza gelip de masraflı araba alırsan ciddi duvara çarparsın. Babanın sanayi çevresini falan boş ver, adamlar yamyam gibi konuşmasını bilmezsen soyarlar direkt.
Renault Clio gibi yeni kasaya bakabilirsin. Olabildiğince şimdilik yeni araba almaya bak.
Alman grubu ve Alman otomatiklerinden alma. Japon arabaları da fazla güçlü değil bu paraya göre. Otomatik alacaksan EDC iyidir. CVT şanzuman kişiden kişiye göre değişir.
Kesinlikle katılıyorum.Sanayi çevren yok. Gaza gelip de masraflı araba alırsan ciddi duvara çarparsın. Babanın sanayi çevresini falan boş ver, adamlar yamyam gibi konuşmasını bilmezsen soyarlar direkt.
Renault Clio gibi yeni kasaya bakabilirsin. Olabildiğince şimdilik yeni araba almaya bak.
Alman grubu ve Alman otomatiklerinden alma. Japon arabaları da fazla güçlü değil bu paraya göre. Otomatik alacaksan EDC iyidir. CVT şanzuman kişiden kişiye göre değişir.
Sportback'lerden olabilir aslında ama çok sorun çıkartır mı bana?
Elinde patlar bu araba.İlan yorumu gelir mi? Bu model nasıldır?