Sokakta en çok gördüğün araba neyse onu al. Öteki türlü pişman olursun. Gençsin heveslisin bu hevesini sanayide tüketme. Başka öneri yapmayacağım, iyi akşamlar.

Km yüksek ama şekil dursun zengin göstersin istiyorsan 2010-2012 model Audi A3 Sportback araçlara bak dizel ve benzinli seçenekleri mevcut. Sonuna kadar BMW'ciyim diyorsan 2007-2009 arası 316i modeline bakabilirsin. Başımı ağrıtmasın diyorsan 2012-2014 model 1.2 mpi motor Hyundai I20'lere bakabilirsin (fiyat aralığı çok geniştir doğru araci bulman uzun sürebilir)
Parçası çok olsun, ustası bol olsun diyorsan 2012-2016 polo ve Golf'lere bakabilirsin. Ben senin yerinde olsam Audi alırdım kilometresi ne kadar yüksek olursa olsun.
Arkadaş öğrenci sanayida arkadaşım olsun demiyor cebimi düşünüyorum diyor.

Audi sağlam motorlar üretir 300.000-350.000 km de olsa dahi hala performanslı giden modeller biliyorum. Şanzımanı birçoğunun sağlamdır. Tek elden ya da bilinçli kişilerce binilmiş. Yağ yakması/üflemesi, kaput değişeni olmayan A3 Sportback'ler alınabilir. Üstteki arkadaşa takılmayın siz Audi BMW gibi masraf çıkartacak bir araç değil. Bakımını düzenli yaptır, bilinçli kullan yeterli.
Bunu okurken DSG kavrama yedi + TFSI motorda turbo lag çıktı. 300 binde Audi mi? 300 binde Renault bile alınmaz. Sorunu olmasa da eskiyen parçalardan yine sanayiye gidersin. 300 binde yağ üflemeyen TFSI - TDI nasıl bulacaksın? Fanboy mesaj bu.

Arkadaş öğrenci sanayida arkadaşım olsun demiyor cebimi düşünüyorum diyor.

Cebini düşünüyorsa hiç arabaya binmeyecek o zaman güzel kardeşim. Araba durduğu yerde para yer bilmem farkında mısın? Sigortasi var yaptırırsa kasko var, muayene var benzin-LPG masrafını saymıyorum bile. Ayrıca BMW hariç ne polo, ne golf ne de I20 öyle aman aman arıza yapan modeller değil. DSG şanzımanlılar hariç. A3 Sportback'in temizini bulursa senelerce masraf yapmadan biner.

Bunu okurken DSG kavrama yedi + TFSI motorda turbo lag çıktı. 300 binde Audi mi? 300 binde Renault bile alınmaz. Sorunu olmasa da eskiyen parçalardan yine sanayiye gidersin. 300 binde yağ üflemeyen TFSI - TDI nasıl bulacaksın? Fanboy mesaj bu.
Dsg kavrama yedi muhabbeti baymadı artık? Otomatik hangi şanzıman olursa olsun kötü kullanımında sorun olmuyor mu zaten? Napalım edc mi alalım? Ben tercihen bu sebeplerle pek otomatik düşünmüyorum.

Bunu okurken DSG kavrama yedi + TFSI motorda Turbo lag çıktı. 300 binde Audi mi? 300 binde Renault bile alınmaz. Sorunu olmasa da eskiyen parçalardan yine sanayiye gidersin. 300 binde yağ üflemeyen TFSI - TDI nasıl bulacaksın? Fanboy mesaj bu.

Fanboy değilim dostum babam üretmiyor Audi'yi kullandım biliyorum. Çevremde sahibi olanlar vardı onların dediklerine dayanarak kendi tecrübelerimle söylüyorum.