Ella Freya
Üstün
- Makaleler
- 1
Hemşire ile nişan da atarsa tam olurÖzellikle Uzman Çavuş isen Honda FD6 öneririm. Bu fiyat bantlarında bulunabiliyor.
Hemşire ile nişan da atarsa tam olurÖzellikle Uzman Çavuş isen Honda FD6 öneririm. Bu fiyat bantlarında bulunabiliyor.
Honda severim aslında da özellikle avrupada gördüğüm 1.5 vtech manuel hastasıyım. Sürmek çok güzeldi de fd6 temiz bulunur mu ki? Bir de tasarımı güzel gelmiyor bana.Özellikle Uzman Çavuş isen Honda FD6 öneririm. Bu fiyat bantlarında bulunabiliyor.
Genç işi istiyor.Bunlar nasıl hocam?
En çok bunlar geziyor piyasada.
Hibrit motor da bir pil sıkıntısı var aslında da. 2. El piyasası sorunlu biraz evet. Pek bilinmeyen bir araç.2.el piyasası yok, motor ise 2011 model ve hibrit. Benzinli olsa neyse. Ustasını bulmak samanlıkta iğne aramakla eş değer olur.
Hocam genç modeller bu şekilde gözüküyor.
Ustasını bulursan alınır birde kesenin ağzı açık olacak hibrit olduğu için.Hibrit motor da bir pil sıkıntısı var aslında da. 2. El piyasası sorunlu biraz evet. Pek bilinmeyen bir araç.
Genç model kastetmemiştim hocam gence gider tarzda az önce atılan hibrit honda gibi.Hocam genç modeller bu şekilde gözüküyor.
Eki Görüntüle 109901
Maalesef ya :/Hocam genç modeller bu şekilde gözüküyor.
Eki Görüntüle 109901
Hangi modele baksam bi kusuru çıkıyor. 1 yıl araba resim podyumunda çalıştım. Fotoğraf çekerken galeriricilerin neler yaptığını biliyorum.Genç model kastetmemiştim hocam gence gider tarzda az önce atılan hibrit honda gibi.