Bütçe
600
CS2 gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum. Pedleri kulak ağrısı yapmasın, mikrofonu kötü olmasın.
Daha önce Lecoo HT401 kullandım, gayet iyiydi, mikrofonu ıslanınca bozuldu, onun dışında sorununu yoktu, bir de pedler plastik olduğu için kulak ağrısı yapıyor.

Bu fiyata en iyi kulaklık nedir?

O bütçede çok fazla beklenti içine girmeye çalışıyorsunuz sanki?

H2230D iyi bir model aslında. Bu bütçede çok fazla beklenti altına girmeyin. Mikrofon iyi olsun derseniz bütçenizi artırman şart.

H2230D iyi bir model aslında. Bu bütçede çok fazla beklenti altına girmeyin. Mikrofon iyi olsun derseniz bütçenizi artırman şart.

Sesi karşıya iletsin yeterli abartmaya gerek yok. Müzik dinleyince bass droplari ve ses kalitesi güzel olsun.

Mikrofonu da ses kartından diyen var. Benim ses kartım yok fakat anakart dahili var. VIA olması gerekiyor.

Hocam Bundan jak ayrıcı çıkmıyor ayrı almadan mikrofonu nasıl kullanacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yeni konu açmak istemiyorum. Gamenote H2230D, bunu almak istiyorum ama içinden jak ayrıcı çıkmıyor. Bu yüzden bir 100 TL vermek istemiyorum üzerine.

Son düzenleyen: Moderatör: