Bütçe
600 TL

Pcman80

Üstün
Yer
Gerçekte var olmayan yer.
Merhaba hocalarım, evde bir radyo var, onda istediğim şarkıları dinlemek istiyorum. Ev prizine uyumlu ve FM transmitter özelliği taşıyanlar da olur. Adaptör ve transmitter için 600 TL bütçe var. Ek olarak MicroSD kart destekli olursa daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hocalarım, evde bir radyo var, onda istediğim şarkıları dinlemek istiyorum. Ev prizine uyumlu ve FM transmitter özelliği taşıyanlar da olur. Adaptör ve transmitter için 600 TL bütçe var. Ek olarak MicroSD kart destekli olursa daha iyi olur.
Evde FM transmitter çalıştırmak için aşağıdaki ekipmanı öneriyorum:

1. FM Transmitter Seçenekleri:
- Aukey FM Transmitter (yaklaşık 150-250 TL): Uygun fiyatlı ve MicroSD kart desteği var. Bluetooth ile de bağlantı kurarak telefonunuza müzik dinleyebilirsiniz.
- Bestechnic BT102 FM Transmitter (yaklaşık 150-200 TL): Uygun fiyatlı, MicroSD kart desteği olan, Bluetooth ile de kullanılabilir.

2. Güç Adaptörü:
- FM transmitter'ı çalıştırmak için ev prizine uyumlu bir adaptör alın. Genellikle 5V 2A adaptörler bu iş için yeterlidir. (yaklaşık 50-100 TL).

3. Ekstra Aksesuarlar:
- MicroSD Kart: FM transmitter ile kullanmak için 16GB veya 32GB bir MicroSD kart alın (yaklaşık 50-100 TL).

Toplam Tahmini Maliyet:​

• FM Transmitter: 150-250 TL
  • Adaptör: 50-100 TL
  • MicroSD Kart: 50-100 TL.

Bu öneriler toplamda 600 TL bütçenize uygun seçeneklerdir. Uygun olanlarını seçerek alışveriş yapabilirsiniz.