Ricardo Quaresma

Başarılı
Epic indirimlerinde başlanacak bi hikaye oyunu almak istiyorum. RDR2 ile TLOU arasında kaldım. Sizin tavsiyelerinizi de bekliyorum.
Bütçe: 500-600.

RDR 2 ve TLOU Part 1 Epic Games'te 600 TL'nin altında (indirim var). Birbirinden iyi 2 oyun, oynamadıysan al derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Epic indirimlerinde başlanacak bi hikaye oyunu almak istiyorum. RDR2 ile TLOU arasında kaldım. Sizin tavsiyelerinizi de bekliyorum.
Bütçe: 500-600.
TLOU parasını hak etmiyor bence. Sadece izledim ve özellikle 2. oyununun bazı noktalarda (oyunun yarısında) çok sıkıcı olduğunu gördüm. O yüzden RDR2 alıp keyfine bak derim. Arasına da tatlı niyetine Detroit alsan tadından yenmez.

The Last of Us Part I hikaye uzunluğu olarak tatmin etmeyebilir ama TLOU serisine girmek istiyorsan alabilirsin. Hikayesi güzel ama kısadır. Tabii hikaye işinin zirvesi TLOU2 kadar güzel değildir her ne kadar çok eleştirsem de.

TLOU parasını hak etmiyor bence. Sadece izledim ve özellikle 2. oyununun bazı noktalarda (oyunun yarısında) çok sıkıcı olduğunu gördüm. O yüzden RDR2 alıp keyfine bak derim. Arasına da tatlı niyetine Detroit alsan tadından yenmez.
O konuda ben de katılıyorum, ikisinden birini seçecek olsam açık ara RDR 2.

Son düzenleyen: Moderatör:
RDR2'yi her ne kadar beğensem de içindeki DRM yüzünden gidip satın almanızı önermiyorum. Paranızla satın aldığınız oyunu oynayabilmek için sürekli internet bağlantısı istiyor. Nedenmiş? Ya korsansa.