Detaylar
Kim cevapladı?dalmatianpelican
Bilgin
RDR 2 al uzunluk olarak cok daha fazla tatmın eder(tabı uzun olmasını sevıyorsan). 120 Tl civari da kredi iadesi gelir. Onla da Witcher 3 alabilirsin 2 hafta sonra.
Elma ısıran
Bilgin
RDR2 hala oynamadıysan tavsiye edeceğim tek oyun odur. Oyun dünyasının nirvanası. Diğerlerinin zirve dediği yere RDR2 düşer ancak, o derece.
Emre Human
Üstün
TLOU parasını hak etmiyor bence. Sadece izledim ve özellikle 2. oyununun bazı noktalarda (oyunun yarısında) çok sıkıcı olduğunu gördüm. O yüzden RDR2 alıp keyfine bak derim. Arasına da tatlı niyetine Detroit alsan tadından yenmez.Epic indirimlerinde başlanacak bi hikaye oyunu almak istiyorum. RDR2 ile TLOU arasında kaldım. Sizin tavsiyelerinizi de bekliyorum.
Bütçe: 500-600.
The Last of Us Part I hikaye uzunluğu olarak tatmin etmeyebilir ama TLOU serisine girmek istiyorsan alabilirsin. Hikayesi güzel ama kısadır. Tabii hikaye işinin zirvesi TLOU2 kadar güzel değildir her ne kadar çok eleştirsem de.
O konuda ben de katılıyorum, ikisinden birini seçecek olsam açık ara RDR 2.TLOU parasını hak etmiyor bence. Sadece izledim ve özellikle 2. oyununun bazı noktalarda (oyunun yarısında) çok sıkıcı olduğunu gördüm. O yüzden RDR2 alıp keyfine bak derim. Arasına da tatlı niyetine Detroit alsan tadından yenmez.
Son düzenleyen: Moderatör:
Epic indirimlerinde başlanacak bi hikaye oyunu almak istiyorum. RDR2 ile TLOU arasında kaldım. Sizin tavsiyelerinizi de bekliyorum.
Bütçe: 500-600.
RDR 2 alın, hem online var hem de açık dünya. Daha çok götürür sizi mantıksal olarak.
Yeni konular
-
PNY CS900 SSD'de disk kullanımı sürekli %100 oluyor
- yusfucuklar321
-
-
-
-
DenizBank personel rezilliği ve sahtekarlık
- Caner Uncu
-
-