kaganaltug Yetkin Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 452 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 363 Yer Ankara 17 Mart 2026 #11 Lorien dedi: Pahalıymış hocam ya. Proteinocn pek kaliteli değil sanırım ama olsun protein versin kalorisi yüksek olmasın yeter. Genişletmek için tıkla... 2 kutu alırsanız aynı gramaja denk geliyor diye dedim hocam. 100-200 lira daha uyguna geliyor. Lansman indirimi bu aylık sanırsam
Lorien dedi: Pahalıymış hocam ya. Proteinocn pek kaliteli değil sanırım ama olsun protein versin kalorisi yüksek olmasın yeter. Genişletmek için tıkla... 2 kutu alırsanız aynı gramaja denk geliyor diye dedim hocam. 100-200 lira daha uyguna geliyor. Lansman indirimi bu aylık sanırsam
KS KS Lorien Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.506 Çözümler 2 Beğeniler 4.786 Yer Kaer Morhen 17 Mart 2026 #12 kaganaltug dedi: 2 kutu alırsanız aynı gramaja denk geliyor diye dedim hocam. 100-200 lira daha uyguna geliyor. Lansman indirimi bu aylık sanırsam Genişletmek için tıkla... Valla hocam 3 ay önce de aynı indirim vardı aynı üründe.
kaganaltug dedi: 2 kutu alırsanız aynı gramaja denk geliyor diye dedim hocam. 100-200 lira daha uyguna geliyor. Lansman indirimi bu aylık sanırsam Genişletmek için tıkla... Valla hocam 3 ay önce de aynı indirim vardı aynı üründe.
kaganaltug Yetkin Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 452 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 363 Yer Ankara 17 Mart 2026 #13 Lorien dedi: Valla hocam 3 ay önce de aynı indirim vardı aynı üründe. Genişletmek için tıkla... Ha süper o zaman hocam, keyifli sporlar dilerim
Lorien dedi: Valla hocam 3 ay önce de aynı indirim vardı aynı üründe. Genişletmek için tıkla... Ha süper o zaman hocam, keyifli sporlar dilerim
d0m Deneyimli Katılım 13 Ekim 2025 Mesajlar 838 Çözümler 11 Beğeniler 777 Yer Ankara 17 Mart 2026 #14 Lorien dedi: Pahalıymış hocam ya. Proteinocn pek kaliteli değil sanırım ama olsun protein versin kalorisi yüksek olmasın yeter. Genişletmek için tıkla... Fiyat performans konusunda piyasanın en iyisi. Zaten başlangıç için ocn öneriyorum.
Lorien dedi: Pahalıymış hocam ya. Proteinocn pek kaliteli değil sanırım ama olsun protein versin kalorisi yüksek olmasın yeter. Genişletmek için tıkla... Fiyat performans konusunda piyasanın en iyisi. Zaten başlangıç için ocn öneriyorum.