Valorant'ta FPS düşmesi yiyip duruyorum. Bir flash atıyolar, 180'den 100'e düşüyor. Benim de daha sonraya sistem almak için koyduğum param var, tam bu sistemi karşılıyor; alınır mı sizce?
Valorant'ta FPS düşmesi yiyip duruyorum. Bir flash atıyolar, 180'den 100'e düşüyor. Benim de daha sonraya sistem almak için koyduğum param var, tam bu sistemi karşılıyor; alınır mı sizce?
Alınmaz nedenleri birincisi anakartta hiçbir soğutma bloğu yok, ikincisi Acer M.2'si hiç iyi değil, DRAM yok, bilinmedik Gamepower PSU'su ve 80 mm işlemci fanı. En fazla bütçen nedir?
Alınır ama özelleştirme ile; anakart ASUS B850M-K +SSD Kingston'ya da Kioxia + kasa BitFenix 750W ya da 850W +soğutucu XPG. Bu şekil sistem olursa alınır. Sistem uyumluğu ve RAM ayarları için rehber konuyu inceleyin. B850M-K 1DPC başarılı bir anakart.
AM5 sistemlerde DDR5 Manuel Tuning ve RAM Overclock özelinde güncel rehberlerde birtakım eksiklikler, daha doğrusu hatalar(doğru bilinen yanlışlar) bulunduğundan ve birçok kullanıcı Boot sorunları yaşadığından dolayı böyle bir rehber hazırlamaya karar verdim. Bu rehberde işlemci, anakart ve RAM üçlemesini birlikte ele alacağız. DDR5'te Manuel Tuning işlemi tam anlamıyla sadece Hynix M-die, A-die, H-die ve Samsung B-die özelinde yapılabilmektir. Geri kalanlarda düz EXPO Boot ediyorsa ve sorunsuzsa o şekilde kullanmak lazımdır. Diğer IC'ler hakkında elde maalesef ki net bir...
Alınmaz nedenleri birincisi anakartta hiçbir soğutma bloğu yok, ikincisi Acer M.2'si hiç iyi değil, DRAM yok, bilinmedik Gamepower PSU'su ve 80 mm işlemci fanı. En fazla bütçen nedir?
65.000 TL'ye bilgisayar alırsın almasına da biz elimizdeki bütçeyle alınabilecek en iyi sistem açısından değerlendiriyoruz. Yoksa 65.000 liraya alınabilecek çok bilgisayar var.