Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
7800X3D ile 9700X arasındaki farkı 1080p de görürsün. 9700X tercih etmemin sebebi daha az ısınıyor. Soğutmak için uğraşmıyorsun. Ha attığımız sistemlere karşı hazır sistem almayı düşünüyorsan atılan sistemlerin kalitesini hiçbir hazır sistemde yakalayamazsın.
Teşekkür ederim hocam büyük ihtimal bu sistemi alacağım. Ben RX 9070 XT'yi daha ucuz diye istiyordum. Daha önce AMD ekran kartı kullanmadığım için NVIDIA'dan devam etmek istiyorum fakat size son olarak bir sorum var. Siz kendi yazdığınız 9070 XT'li sistemi mi yoksa bunu mu önerirsiniz?
Teşekkür ederim hocam büyük ihtimal bu sistemi alacağım. Ben RX 9070 XT'yi daha ucuz diye istiyordum. Daha önce AMD ekran kartı kullanmadığım için NVIDIA'dan devam etmek istiyorum fakat size son olarak bir sorum var. Siz kendi yazdığınız 9070 XT'li sistemi mi yoksa bunu mu önerirsiniz?
@LH44@Yasin Alemdağ Önerdiğiniz sistemi dün akşam sipariş ettim hocam. Ekran kartını Gaming Pro-S yerine V1 tercih ettim daha fazla heat pipes'a sahip olması sebebiyle. Emeklerinize teşekkür ediyorum.
@LH44@Yasin Alemdağ Önerdiğiniz sistemi dün akşam sipariş ettim hocam. Ekran kartını Gaming Pro-S yerine V1 tercih ettim daha fazla heat pipes'a sahip olması sebebiyle. Emeklerinize teşekkür ediyorum. Eki Görüntüle 175947
@LH44 Ürünlerim eksiksiz ve sağlam bir şekilde geldi. Fakat maalesef ekran kartı kutusunun üstünde bant izleri ve kenarlarında yırtık mevcut. Onun harici gayet iyi.
Hocam birde soğutucunun kutusunun içinden bu çıktı. Bu anakartın arkasında olması gerekmiyor mu normalde? Daha önce sıvı soğutucu kullanmadığım için bilmiyorum.