Bütçe
65.000 TL
2K'da yapar yine. Şöyle örnek vereyim; bende 5600 var, 7500F ile arasında %20-25 fark söz konusu. 2K'da 6700 XT ile bazen darboğaz oluyor açıkçası. Bu nedenle 9070 XT ile olması kaçınılmaz ama yine de performans iyi olur.

@LH44, @Stormweaver, @michaelscofield, Şöyle bir düşündüm şimdi tek kasa olarak alınca faizsiz taksit yapan nadir siteler var. Arkadaşımda sadece Ziraat kredi kartı var. Tek tek toplayıp bazı yerlerde taksit yapıp satın alsak ne olur? Mesela 7500F Amazon'da 6500 TL, 6 ay faizsiz taksit yapıyor.
Çoğunlukla tek tek toplamak daha mantıklı hocam.

@michaelscofield, 9060 XT zaten 6700 XT modelinden biraz daha güçlü bir kart. CPU ağırlık oyunlarda yapıyor. Bende de 5600 var 6700 XT ile kullanıyorum. TLOU gibi oyunlarda oluyordu ama FPS düşmesi yaşatmıyordu. Neyse çok şey değil yeterli performansı sunuyor sonuç olarak.

@michaelscofield, @Stormweaver, Tek tek topladım da faizsiz bazı yerlerde görüşlerinizi alayım.

İşlemci: 7500F- Amazon da 6 taksit 6500 TL.
GPU: Sapphire Pulse 9060 XT 16 GB- Amazon 19800 TL.
RAM: Crucial 16 GB 6000 MHz- Amazon 10200 TL.
SSD: WD 1 TB-Trendyol 6300 TL.
Soğutucu: Thermalright Asssain Refined SE-Amazon 1.000 TL.
Anakart: ASUS H620M-K-Amazon 4500 TL.

Kasa kaldı tek. Nasıl olmuş sizce?

Kasa hariç 48350 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hatta MSI A620M-E daha mantıklı 1000 TL daha ucuz.

@LH44, Anakart giriş seviyesi evet. Daha iyi RAM önerisine açığım. Arkadaş olabildiğince ucuz istiyor da ondan.

@LH44, Giriş seviyesi B650M modelleri de baya kötü. Chipset farklı olsa da pek bir espirileri yok fiyatına oranla.

Asus B650M-R mantıklı.

Hatta MSI A620M-E daha mantıklı 1000 TL daha ucuz.

@LH44, Anakart giriş seviyesi evet. Daha iyi RAM önerisine açığım. Arkadaş olabildiğince ucuz istiyor da ondan.

@LH44, Giriş seviyesi B650M modelleri de baya kötü. Chipset farklı olsa da pek bir espirileri yok fiyatına oranla.

Markadan bağımsız herhangi bir B650 her türlü daha iyi A620'den. A620 anakart ile adam akıllı müdahale edemiyorsunuz sisteme.

Evet, mantıklı her türlü.

@LH44, Goodram nasıl bir marka? Daha önce hiç kullanmadım da, Crucial kullandım sorun yaşamadım.

Anakart olarak Asus Prime B650M-R önerdim.

Kasa+PSU önerisi de verebilir misiniz? Amazon da olursa iyi olur. Arkadaşların önerdiği FSP İncehesap da ziraat karta faizsiz yapılmıyor.

@LH44, Goodram nasıl bir marka? Daha önce hiç kullanmadım da, Crucial kullandım sorun yaşamadım.

Anakart olarak Asus Prime B650M-R önerdim.

Kasa+PSU önerisi de verebilir misiniz? Amazon da olursa iyi olur. Arkadaşların önerdiği FSP İncehesap da ziraat karta faizsiz yapılmıyor.
Marka değil çip önemli. Topladığım sistem iyi işte.