Bütçe
65.000 TL

GhostOps

Becerikli
Tek tek parça almamamın sebebi, RAM fiyatlarının neredeyse ekran kartı fiyatlarıyla yarışacak seviyeye gelmiş olması. Bu yüzden parça toplamayı düşünmüyorum. Ayrıca “Super” serisini beklemeyi planlamıştım, fakat çıkış süreci uzadı ve zam geleceğini öğrendiğim için direkt hazır sistem almaya karar verdim.

İstediğim sistemde özellikler şöyle:

• İşlemci: AMD
  • Anakart: ATX form faktörü, B650 veya üstü yonga seti
  • Ekran kartı: En az RTX 5060 Ti / RTX 5070 veya üstü
  • Depolama: 1 TB SSD (yeterli)
  • Güç kaynağı: 750 W veya üzeri
  • Kasa: Akvaryum tarzı, ATX destekli, iç hacmi geniş, malzeme kalitesi ve fanları iyi olan bir kasa (fiyat/performans odaklı olması yeterli)
  • Soğutma: Ekstra soğutucuya ihtiyacım yok, mevcut soğutucum yeterli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu firmalar rezalet son zamanlarda alinmaz senin gibi hazir sistem aldim daha keyfini cikaramiyorum guvenmeyin bunlara ne yaptiklari belli degil.

Tek tek parcalari toplayip montaj yapmasini bilmiyorsaniz bilgisayarciya yaptirabilirsiniz.

PC toplamak basit iş zor yanı kablolama yapmak ve kurulum la uğraşmak.

Teşekkür ederim PC toplamayı biliyorum.

Keşke bende yapsaydim RTX 5070'li sistem aldim hocam Micro stuttering olarak adlandirilan Micro FPS droplari yasiyorum servistden geldi sorun yok dendi geldim gene vardi denemedigim cozum bir tane kaldi neyse ne yaptiklari belli degil güvenilmez o yüzden söyledim

Şu an senin sisteminde zorlasan RX 9070XT cikabiliriz RAM'den dusup ama sen RTX 5070 istiyorsan söyleyebilirsin hocam.

Keşke bende yapsaydim RTX 5070'li sistem aldim hocam Micro stuttering olarak adlandirilan Micro FPS droplari yasiyorum servistden geldi sorun yok dendi geldim gene vardi denemedigim cozum bir tane kaldi neyse ne yaptiklari belli degil güvenilmez o yüzden söyledim.

Şu an senin sisteminde zorlasan RX 9070XT cikabiliriz RAM'den dusup ama sen RTX 5070 istiyorsan söyleyebilirsin hocam.

Bu konuda diger arkadaslarin parca tercihi iyi oluyor onlar yardimci olabilir iyi sosyaller hocam.