Bütçe
65.000 TL
Hocam bu sistemi.
7800X3D.
G.Skill Trident.
Samsung 990 Pro.
Thermalright Aqua şeklinde yaptığımda 73K tutuyor. Hiçbir sitede X3dli toplayamamıştım bu fiyata. Anakarta onay verirsen bunu alacagım.

RAM'i Good RAM'e çekebilirsin. Ben dün yanlış yazmışım bir de uyarı yediğim için düzeltemedim mesajı Good RAM 16x2 oluyormuş zaten ben tek 16 sanmıştım bir de anakartı B650 eagle AX yaparsan 12+2+2 phases var daha iyi olur. Thermalright Aqua 360 olan değil mi birde ?

Hocam bu sistemi.
7800X3D.
G.Skill Trident.
Samsung 990 Pro.
Thermalright Aqua şeklinde yaptığımda 73K tutuyor. Hiçbir sitede X3dli toplayamamıştım bu fiyata. Anakarta onay verirsen bunu alacagım.

B650 eagle AX yap. 1 yuvada heatsink var ama yine soğutuculu Samsung al. Yeni SSD alırsın yuva değişmek gerekir sıkıntı çıkarmasın. 1 TB SSD ana yuvada duracak ellemem ona dersen heatsink olmayan ucuzunu al. RAM 30CL olsa iyi olurdu ama seçenek koymamışlar. Gerçi 2k/4k'da çok etkileyemez.

B650 eagle AX yap. 1 yuvada heatsink var ama yine soğutuculu Samsung al. Yeni SSD alırsın yuva değişmek gerekir sıkıntı çıkarmasın. 1 TB SSD ana yuvada duracak ellemem ona dersen heatsink olmayan ucuzunu al. RAM 30CL olsa iyi olurdu ama seçenek koymamışlar. Gerçi 2k/4k'da çok etkileyemez.

Good RAM CL 30 muş hocam zaten onu 2x olarak eklemişler. Bende 1x16 görünce 2x16 önermiştim ama zaten 2 tane yolluyorlarmış altında 2 adet yazıyor.