Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 65.0000 TL
Bunlara bakabilirsiniz. Markasına aldanmayın, Tongfang kasa kullanıyorlar. Tongfang kasalar kalitelidir ve sorunları yoktur genel olarak.
Bu arada 5070'in VRAM'i (8GB) xx70 bir serisi karta göre gerçekten çok düşük, o yüzden pek önereceğim bir kart değil. Şahsen 5060 olanı alır geçerdim.
Son düzenleyen: Moderatör:
ibretix
Uzman
Bunlara bakabilirsiniz. Markasına aldanmayın, Tongfang kasa kullanıyorlar. Tongfang kasalar kalitelidir ve sorunları yoktur genel olarak.
Bu arada 5070'in VRAM'i (8 GB) XX70 bir serisi karta göre gerçekten çok düşük, o yüzden pek önereceğim bir kart değil. Şahsen 5060 olanı alır geçerdim.
Hocam piyasadan uzak kaldım. Bilmediğimden soruyorum GameGaraj kimdir güvenilir midir? Bir de kendi sitelerinden ya da Hepsiburada'dan almak arasında bir fark var mı?
Güvenilirdir, o açıdan içinizde şüphe olmasın. Zaten dediğim gibi bu laptopları kendileri üretmiyorlar, Tongfang'dan alıp logo basıyorlar sadece.Hocam piyasadan uzak kaldım. Bilmediğimden soruyorum GameGaraj kimdir güvenilir midir? Bir de kendi sitelerinden ya da Hepsiburada'dan almak arasında bir fark var mı?
İki yerden de alabilirsiniz fark etmez. Şahsen Hepsiburada'dan alırdım, bir sorun çıkarsa Hepsiburada yardımcı olur muhtemelen.
yusufumm07
Üstün
Güvenilirdir merek etmeyin.Bu fiyata daha iyisi yok zaten.Hocam piyasadan uzak kaldım. Bilmediğimden soruyorum GameGaraj kimdir güvenilir midir? Bir de kendi sitelerinden ya da Hepsiburada'dan almak arasında bir fark var mı?
- Makaleler
- 1
Bu Tongfang'in kasalari birkac yil icinde paramparca oluyor yalniz, ama Victus'tan her turlu daha iyidir.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532