Bütçe
65.0000 TL

ibretix

Uzman
Merhaba.
Arkadaşım için gaming laptop arayışındayım. Bütçe maksimum 65.000 TL. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Bunlara bakabilirsiniz. Markasına aldanmayın, Tongfang kasa kullanıyorlar. Tongfang kasalar kalitelidir ve sorunları yoktur genel olarak.
Bu arada 5070'in VRAM'i (8GB) xx70 bir serisi karta göre gerçekten çok düşük, o yüzden pek önereceğim bir kart değil. Şahsen 5060 olanı alır geçerdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlara bakabilirsiniz. Markasına aldanmayın, Tongfang kasa kullanıyorlar. Tongfang kasalar kalitelidir ve sorunları yoktur genel olarak.
Bu arada 5070'in VRAM'i (8 GB) XX70 bir serisi karta göre gerçekten çok düşük, o yüzden pek önereceğim bir kart değil. Şahsen 5060 olanı alır geçerdim.

Hocam piyasadan uzak kaldım. Bilmediğimden soruyorum GameGaraj kimdir güvenilir midir? Bir de kendi sitelerinden ya da Hepsiburada'dan almak arasında bir fark var mı?

Hocam piyasadan uzak kaldım. Bilmediğimden soruyorum GameGaraj kimdir güvenilir midir? Bir de kendi sitelerinden ya da Hepsiburada'dan almak arasında bir fark var mı?
Güvenilirdir, o açıdan içinizde şüphe olmasın. Zaten dediğim gibi bu laptopları kendileri üretmiyorlar, Tongfang'dan alıp logo basıyorlar sadece.
İki yerden de alabilirsiniz fark etmez. Şahsen Hepsiburada'dan alırdım, bir sorun çıkarsa Hepsiburada yardımcı olur muhtemelen.