65.000 TL'ye R7 7800X3D & RTX 4070 sisteme yükseltme önerisi

Bütçe
65.000 TL
O zaman ikinci el 5070 Ti bakıyorum. Model öneriniz yoktur diye düşünmekteyim. Kasam full siyah, ona uygun bir şeyler bakacağım.

5080 alıp işlemciyi bırakmak daha mantıklı. 4K monitör yoksa 4K monitör almak da daha iyi olur.
Tercih meselesi, konuda alternatifleri sunduk.
İşlemci yükseltmesi çok gerekli değil şu an, 5070Ti ve Oled monitor daha iyi yönelim olur bence.

OLED bir monitör çok yakışır.
O zaman ikinci el 5070 Ti bakıyorum. Model öneriniz yoktur diye düşünmekteyim. Kasam full siyah, ona uygun bir şeyler bakacağım.

Eki Görüntüle 278515
@Ayhan Dönmez hocam, bu kasayı bana atmıştınız sanki. Hatta sıvı soğutma aşağı kısımda yer alıyordu ve pump ters monteydi.

Ben anlamam hacım, sen bir yol çiz artık arkadaşa
Estağfurullah hocam, sizin bilginiz yanında benim bilgim devede pire kalır.

Dediğiniz gibi hocam zaten Ayhan hocam ile yaptık montajını.

Dediğiniz gibi hocam zaten Ayhan hocam ile yaptık montajını.
Kasa aşırı tanıdık gelmişti zaten. Soğutucunun sesinden ve performansından memnun musunuz? Ben, böyle bir fan eğrisi kullanıyorum.

Dosya Ekleri

• 20260830_002926.webp
    3,2 MB · Görüntüleme: 0
Kasa aşırı tanıdık gelmişti zaten. Soğutucunun sesinden ve performansından memnun musunuz? Ben, böyle bir fan eğrisi kullanıyorum.
Valla memnunum ben. Ses konusunda pek yorum yapamam ama soğutucu olarak gayet tatmin edici. Pek vakit ayıramıyorum müsait olunca eğriye bakarım ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…