O zaman ikinci el 5070 Ti bakıyorum. Model öneriniz yoktur diye düşünmekteyim. Kasam full siyah, ona uygun bir şeyler bakacağım.5080 yerine 5070 Tİ tecih edip, OLED monitöre geçmek daha mantıklı olmaz mı? 5080 ile 5070 Tİ arasında aman aman bir fark yok ne de olsa.
Hocam, sisteminizi beğendim ve yükseltme olarak önerim 5070 Tİ olur. İşlemcinizi değiştirmeniz gerek yok çünkü 7800X3D 2k'da 9800X3D ile aynı performansı veriyor hemen hemen.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 65.000 TL
5080 yerine 5070 Ti tecih edip, OLED monitöre geçmek daha mantıklı olmaz mı?
Ben anlamam hacım, sen bir yol çiz artık arkadaşa
- Makaleler
- 1
Tercih meselesi, konuda alternatifleri sunduk.5080 alıp işlemciyi bırakmak daha mantıklı. 4K monitör yoksa 4K monitör almak da daha iyi olur.
İşlemci yükseltmesi çok gerekli değil şu an, 5070Ti ve Oled monitor daha iyi yönelim olur bence.
demjr 102
Üstün
OLED bir monitör çok yakışır.
@Ayhan Dönmez hocam, bu kasayı bana atmıştınız sanki. Hatta sıvı soğutma aşağı kısımda yer alıyordu ve pump ters monteydi.O zaman ikinci el 5070 Ti bakıyorum. Model öneriniz yoktur diye düşünmekteyim. Kasam full siyah, ona uygun bir şeyler bakacağım.
Eki Görüntüle 278515
Estağfurullah hocam, sizin bilginiz yanında benim bilgim devede pire kalır.
Dediğiniz gibi hocam zaten Ayhan hocam ile yaptık montajını.OLED bir monitör çok yakışır.
@Ayhan Dönmez hocam, bu kasayı bana atmıştınız sanki. Hatta sıvı soğutma aşağı kısımda yer alıyordu ve pump ters monteydi.
demjr 102
Üstün
Kasa aşırı tanıdık gelmişti zaten. Soğutucunun sesinden ve performansından memnun musunuz? Ben, böyle bir fan eğrisi kullanıyorum.Dediğiniz gibi hocam zaten Ayhan hocam ile yaptık montajını.
Dosya Ekleri
Valla memnunum ben. Ses konusunda pek yorum yapamam ama soğutucu olarak gayet tatmin edici. Pek vakit ayıramıyorum müsait olunca eğriye bakarım ben de.Kasa aşırı tanıdık gelmişti zaten. Soğutucunun sesinden ve performansından memnun musunuz? Ben, böyle bir fan eğrisi kullanıyorum.
- Makaleler
- 1
OLED bir monitör çok yakışır.
@Ayhan Dönmez hocam, bu kasayı bana atmıştınız sanki. Hatta sıvı soğutma aşağı kısımda yer alıyordu ve pump ters monteydi.
@demjr
Yeni konular
-
-
-
-
940 TL'ye satılan Lenovo IdeaPad şarj aleti orijinal midir?
- Muhittin Bendirgoart
-
-
-
-