Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 65.000
ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
Merhaba hocam. Oyundan çıktım boşum şuan.Bilgisayar bileşenlerinin hepsini sıfırdan alıp toplamak istiyorum, hangi siteden bileşen alınır, hangi yerde toplanır hiçbir fikrim yok. Yardımcı olacak bilgili biri varsa çok sevinirim.
Sistemi ne için kullanacaksınız?(oyun, edit, iş, karma)
Monitör dahil mi bu bütçeye, yoksa hariç mi?
Adı bilinen büyük siteler ya da pazar yerlerinden parça alabilirsin. Bilmediğin duymadığın site varsa internetten bu site güvenilir mi diye aratırsan cevap bulursun, olurda cevap yoksa forumda konu açarsın cevap verirler. Hazır sistemlerde montajlı geliyor.
Örnek; https://www.gamegaraj.com/product-custom/tavsiye-sistemler/deadlift-7a/
ByEfe06
Çalışkan
Oyun için kullancağım hocam, monitör vb. ekipmanlar için ayrı bir bütçem var zaten.Merhaba hocam. Oyundan çıktım boşum şuan.
Sistemi ne için kullanacaksınız?(oyun, edit, iş, karma)
Monitör dahil mi bu bütçeye, yoksa hariç mi?
Kendim toplayacağım hocam, bir siteden alıp toplanmasını istiyorum doğrudur, oyun için kullanıcam, önceliğim yok valla sağlam bir sistem olsun yeterlidir.Kendiniz mi toplayacaksınız yoksa bir siteden alıp onların toplamasını mı istiyorsunuz? Ne için kullanacaksınız? Öncelikleriniz neler?
Hocam gamegarajı baya bir inceledim, hazır sistem istemiyorum zaten, kendim toplamaya çalıştığımda da çoğu şey stokta yoktu.Adı bilinen büyük siteler ya da pazar yerlerinden parça alabilirsin. Bilmediğin duymadığın site varsa internetten bu site güvenilir mi diye aratırsan cevap bulursun, olurda cevap yoksa forumda konu açarsın cevap verirler. Hazır sistemlerde montajlı geliyor.
ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!
MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 6.448,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
66k sanırım telefondayım sadece linkleri yazabildim.
Son düzenleme:
ByEfe06
Çalışkan
Hocam Discord geçme şansınız var mıdır acaba?![]()
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 6.448,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
66k sanırım telefondayım sadece linkleri yazabildim.
ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
Dc kullanmıyorum maalesef. Arkadaşlar da görürse değişiklik yapabilirler.
Kasa ve psu konusunda değişiklik yapabilirler belki ancak attığım ürün iyi.
Size attığım ekran kartı 5070 Ti seviyesinde. Ekran kartına yatırım yapmak bana göre en önemlisi.
İşlemci zaten iyi rekabetçi oyunlar için de ileride satıp bütçe olduğunda 9800x3D takabilirsiniz.
Ekran kartından kısmaya gerek yok bana göre.
ByEfe06
Çalışkan
Ekran kartı olarak invidia kullanmayı tercih ediyorum hocam, işlemci konusuna gelirsek amd ryzen 7 7800x3d sanırsam daha iyi.Dc kullanmıyorum maalesef. Arkadaşlar da görürse değişiklik yapabilirler.
Kasa ve psu konusunda değişiklik yapabilirler belki ancak attığım ürün iyi.
Size attığım ekran kartı 5070 Ti seviyesinde. Ekran kartına yatırım yapmak bana göre en önemlisi.
İşlemci zaten iyi rekabetçi oyunlar için de ileride satıp bütçe olduğunda 9800x3D takabilirsiniz.
Ekran kartından kısmaya gerek yok bana göre.
ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
Nvidia tarafında 5070 alırsınız ancak. 9070 XT ise 4080 Super dengi. 5080'den 10-15 fps arası düşük ve attığım model kötü bir model değil.Ekran kartı olarak invidia kullanmayı tercih ediyorum hocam, işlemci konusuna gelirsek amd ryzen 7 7800x3d sanırsam daha iyi.
2K monitörde 7800x3D devasa bir fark yaratmaz.
İlle Nvidia diyorsanız 5070 ve 7800x3D olarak sistemi alabilirsiniz.
Tekrar söylemek isterim. Bu bütçede 9070 XT çıkıyor. 5070 bomboş bir kart benzer fiyata 9070 XT varken. Sadece oyun oynayacakmışsınız, bu yüzden Nvidia'ya ihtiyacınız yok.
9070 XT çok uzun süre 2K ultra açar.
Benim nihai görüşüm 9070 XT ve bütçeyi zorlayıp 7800x3D almanız tamamen rekabetçi oynuyorsanız. Ben bütçe dahilinde en iyisini çıkarttım.
Sadece şu videoya bakıp anlayabilirsiniz farkı.
Yeni konular
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor