Bilgisayar bileşenlerinin hepsini sıfırdan alıp toplamak istiyorum, hangi siteden bileşen alınır, hangi yerde toplanır hiçbir fikrim yok. Yardımcı olacak bilgili biri varsa çok sevinirim.
Bilgisayar bileşenlerinin hepsini sıfırdan alıp toplamak istiyorum, hangi siteden bileşen alınır, hangi yerde toplanır hiçbir fikrim yok. Yardımcı olacak bilgili biri varsa çok sevinirim.
Adı bilinen büyük siteler ya da pazar yerlerinden parça alabilirsin. Bilmediğin duymadığın site varsa internetten bu site güvenilir mi diye aratırsan cevap bulursun, olurda cevap yoksa forumda konu açarsın cevap verirler. Hazır sistemlerde montajlı geliyor.
Kendim toplayacağım hocam, bir siteden alıp toplanmasını istiyorum doğrudur, oyun için kullanıcam, önceliğim yok valla sağlam bir sistem olsun yeterlidir.
Adı bilinen büyük siteler ya da pazar yerlerinden parça alabilirsin. Bilmediğin duymadığın site varsa internetten bu site güvenilir mi diye aratırsan cevap bulursun, olurda cevap yoksa forumda konu açarsın cevap verirler. Hazır sistemlerde montajlı geliyor.
Tekrar söylemek isterim. Bu bütçede 9070 XT çıkıyor. 5070 bomboş bir kart benzer fiyata 9070 XT varken. Sadece oyun oynayacakmışsınız, bu yüzden Nvidia'ya ihtiyacınız yok.
9070 XT çok uzun süre 2K ultra açar.
Benim nihai görüşüm 9070 XT ve bütçeyi zorlayıp 7800x3D almanız tamamen rekabetçi oynuyorsanız. Ben bütçe dahilinde en iyisini çıkarttım.