Bütçe
65.000 TL
9700X işlemci + Gigabyte X870 ya da B850 anakart + CL 30 RAM + DRAM'li M.2 SSD olarak planlarsın sistemi, laptop kullandığın için masaüstü sisteme tam hakim değilsin sanırım. Aklında var mı herhangi bir parça eko sistemi? @burak_0
Hocam evet, laptopa hakimim, masaüstüne hakim değilim, hatta neredeyse hiçbir fikrim yok. Araştırarak bir liste çıkarmaya çalışıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavye de olacak sanırım sistemde, ekran kartı mevcut mu?

3080 Ti düşünüyorum.

Klavye şu an önemli değil, 2-3 K'ya hallederim.

3080 Ti düşünüyorum.

Klavye şu an onemlı değil 2 3 k ya hallederım.

DDR5 RAM'ler aşırı pahalı, 16 GB CL 36 6000 MHz RAM'ı 9.5 K'ya sarı sitede bulabildim.

3080 Ti düşünüyorum.

DDR5 RAM'ler aşırı pahalı 16 GB CL 36 6000MHz RAM'ı 9.5k ya sarı sıte de bulabıldım.

Listeyi çıkarttım, bir tık uçuk oldu, 78 K'ya geliyor toplamı ve bütçemi aşıyor.

İşlemci olarak 7800X3D'den tarafım, performans testlerine baktığımda 3 k için değer farkları oluşuyor.

3080 Ti düşünüyorum.

DDR5 RAM'ler aşırı pahalı 16 GB CL 36 6000MHz RAM'ı 9.5k ya sarı sıte de bulabıldım.

Listeyi cıkarttım bir tık ucuk oldu 78k ya gelıyor topalmı ve butcemı asıyor.

Hepsi ayrı ayrı sistem pahalı olur, acele etmeyin, CL30 RAM 11.500 TL, sarı site her zaman avantajlı değil. Hazır sistemlere bakarız bilgili arkadaşlarla, daha uyguna gelir.

Hepsi ayrı ayrı sistem pahalı olur, acele etmeyin, CL30 RAM 11.500 TL, sarı site her zaman avantajlı değil. Hazır sistemlere bakarız bilgili arkadaşlarla, daha uyguna gelir.
Hazır sisteme göz gezdiriyorum. Adam DDR4 sisteme 5070 koymuş, işlemci Ryzen 5 7500F koymuş. Dengesiz

hazır sisteme göz gezidiriyorum adam ddr 4 sısteme 5070 koymus ıslemcı ryzen 5 7500f koymus dengesız
Yok hocam, acelem yok. Yazın sonuna doğru belki Temmuz başı, şu an sadece fikrim olsun, bilgilendirmek için araştırıp bir liste çıkartıyorum.