Bütçe
650.000 TL

ShadowLegion

Üstün
Makaleler
1
Kardeşim işe başlayacak ve bu bütçeyi hiçbir şekilde aşmayacak şekilde araç alacağız. Açıkçası araçlar konusunda bilgim iyidir ancak her zamanki gibi sosyalden fikir almak istedim. Benim aklımda olan tek seçenek Clio. Bunun nedeni de nispeten yüksek model, ucuz parça tedariği ve bilinen onarım şemalarından ötürü. Başka ne tarz önerileriniz olabilir?

Kardeşim işe başlayacak ve bu bütçeyi hiçbir şekilde aşmayacak şekilde araç alacağız. Açıkçası araçlar konusunda bilgim iyidir ancak her zamanki gibi sosyalden fikir almak istedim. Benim aklımda olan tek seçenek Clio. Bunun nedeni de nispeten yüksek model, ucuz parça tedariği ve bilinen onarım şemalarından ötürü. Başka ne tarz önerileriniz olabilir?
Megane 3 olabilir.

Megane 3 yerine 1.5dCi Clio4 daha mantıklı olur ama bu fiyata biraz temizi zor. Astra h kasa bence eski kalır. Bu fiyat bandının 150-200bin TL kadar altında bütçem varken 3 ay öncesinde Astra, Megane 3 ve Focus 2,5 bakıyordum. Tercihim 1.6 dizel Focus hatchback oldu. Boşun boşunu Trend X aldım. Ford yedek parçası yarım gömlek pahalıdır. İyi bir ustanız varsa çok memnun kalırsınız. Tavsiyem mümkünse gırtlak dolu sanruflu (Titanyum/Titanyum X) Focus 2,5 ve 2010 sonrası 1.6 dizel. Bu fiyatlara bahsettiğim araçların otomatiğine bakmayın üzer. Otomatik arıyorsanız en güvenilir kapı Japon'lar.

Focus'un bagajının babamı tatmin edeceğine inanmazdım. 510 litre Linea'dan 380 litre Focus'a geçtik ve bagajı bizi tatmin etti.

Clio alabilirsin. Çeyrek altın gibi bir araç. Ama mümkünse EDC işine girme. Bütçe kısıtlı çünkü. Çift kavrama maliyetleri az değil artık. Manuel alırsan daha sağlıklı olur. Peynir ekmek gibi bir araç.

Clio alırken depo kapağını açıp vida izleri var mı kontrol edin ekstra. Şirket aracı, kiralama, koşturma aracı olarak çok kullanıyorlar bunları şayet. Ekspertiz size böyle açıklamalar yapmaz.

Öneriler için teşekkür ederim. Clio 1.0 / 0.9 TCe nasıldır acaba? Bir de örnek olarak sahibinden linki atabilirseniz çok sevinirim.

Clio alabilirsin. Çeyrek altın gibi bir araç. Ama mümkünse EDC işine girme. Bütçe kısıtlı çünkü. Çift kavrama maliyetleri az değil artık. Manuel alırsan daha sağlıklı olur. Peynir ekmek gibi bir araç.

Clio alırken depo kapağını açıp vida izleri var mı kontrol edin ekstra. Şirket aracı, kiralama, koşturma aracı olarak çok kullanıyorlar bunları şayet. Ekspertiz size aracın şirket çıkması olduğunun altını ekstra çizmez.
Manuel alacağız zaten hocam.

Öneriler için teşekkür ederim. Clio 1.0 / 0.9 TCe nasıldır acaba? Bir de örnek olarak sahibinden linki atabilirseniz çok sevinirim.

Manuel alacağız zaten hocam.

Bu derece ufak hacimli motorları zorunda olmadıkça almayın. Ömrü kısa oluyor ve rektefesi başa bela oluyor yapmıyorlar bu yüzden.

En iyi önerim Kia Rio 1.25 CVVT 85HP. 2015-2016 olacak.
Hasar takintiniz fazla yoksa alınacak en mantıklı araç budur. Dıştan çok yakışıklı bir araç, modeli de yeni sayılır makyajlıları için konuşuyorum. Tercih ederseniz detaylarına inerim.
Örnek ilan:

Bir de Kia Rio 1.4 CRDi VGT 90HP var. Ben pek fazla dizel önermiyorum açıkçası bu 1.25 motorun yanında, ama yine de yazayım. Bu da sağlamdır.

1.4 otomatikleri için (en güçlü versiyon, 110HP.) bu bütçenin %50'si kadar çıkmak gerekiyor maalesef ki. Zaten siz de otomatik istemiyorsunuz, eleyelim.