EsraBehzatHikayesi

Becerikli
650 TL'ye kadar bütçem var oyun kolu tavsiyesi istiyorum. AAA oyunlar Forza, ara sıra PES oynayacağım. Bu bütçeye göre çok üst düzey bir performans beklentim yok ama aldığım ve önerdiğiniz ürün beni üzmesin. İçerisinden dongle çıkarsa iyi olur. Anakartımda Bluetooth desteği yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
650 TL'ye kadar bütçem var oyun kolu tavsiyesi istiyorum. AAA oyunlar Forza, ara sıra pes oynayacağım. Bu bütçeye göre çok üst düzey bir performans beklentim yok ama aldığım ve önerdiğiniz ürün beni üzmesin. İçerisinden dongle çıkarsa iyi olur. Anakartımda Bluetooth desteği yok.

Logitech F310.

İkinci ele yönel derim bu bütçede alacağın sıfır ürün hem çakma olacak hem de kalitesiz. Ancak sıfır olmasi ve replika bir ürün olmasi senin için önemli değilse önereceğim modeller mevcut.

Hocam sarı sitede baktım da 2. el piyasası sıfır ile neredeyse aynı 300 400 TL oynuyor DS 5'ler 2200'den aşağı yok maalesef ki.

İkinci ele yönel derim bu bütçede alacağın sıfır ürün hem çakma olacak hem de kalitesiz. Ancak sıfır olmasi ve replika bir ürün olmasi senin için önemli değilse önereceğim modeller mevcut.

Bu fiyata zaten orijinal keyfi veren model bulmak zor ama en kaliteli replika hangisi ise olur hocam, önerilerinizi dinliyorum. Trendyol'da bir de yenilenmiş Gamepadler var onlar nasıldır?

Son düzenleyen: Moderatör:
F310 berbat bir gamepad maalesef. 200 TL'ye falan alinir anca. 650 TL'lik butceye onerilecek bir ürün degil.

Berbattan çok bundan bir farkı yok :D

1754581697068.webp

Hayatımda bu kadar kötü ergonomi görmedim ayrıca titreşimde yok bu modelde.

Hocam sarı sitede baktım da 2. el piyasası sıfır ile neredeyse aynı 300 400 TL oynuyor DS 5'ler 2200'den aşağı yok maalesef ki.

Bu fiyata zaten orijinal keyfi veren model bulmak zor ama en kaliteli replika hangisi ise olur hocam, önerilerinizi dinliyorum. Trendyol'da bir de yenilenmiş gamepadler var onlar nasıldır?

Yani bu bütçeyle sıfır bir ürün alıncaksa maksimum çakma DualShock'lar gelir. F710 ikinci elde belki yakalanır ama yine tuğla ünvanını taşımaya devam ediyor bu cihaz da. Yenilenmiş gamepad konusunda da muhtemelen PCB'deki arızalı tuşlar ve joystick falan değiştirilmiştir ama işin sağlam yapıldığı bilinemez ve sonuç olarak 2. elden farkı yok.

Şu an alabileceğin en ergonomik ve orijinal olan kablosuz kol Xbox 360 koludur herhalde.

Berbat'dan çok bundan bir farkı yok :D

Eki Görüntüle 170976

Hayatımda bu kadar kötü ergonomi görmedim ayrıca titreşimde yok bu modelde.

Yani bu bütçeyle sıfır bir ürün alıncaksa maksimum çakma DualShock'lar gelir. F710 ikinci el de belki yakalanır ama yine tuğla ünvanını taşımaya devam ediyor bu cihazda. Yenilenmiş gamepad konusunda da muhtemelen PCB de ki arızalı tuşlar ve joystick falan değiştirilmiştir ama işin sağlam yapıldığı bilinemez ve sonuç olarak 2. elden farkı yok.

Şu an alabileceğin en ergonomik ve orijinal olan kablosuz kol Xbox 360 koludur herhalde.

Mecbur ya doubleshok ya da farklı bir markanın F/P ürününü alacağız kabloluda olabilir ya artık. Kablosuza fazla yönelmeyelim.

Mecbur ya doubleshok ya da farklı bir markanın F/P ürününü alacağız kabloluda olabilir ya artık. Kablosuza fazla yönelmeyelim.

Bu durumda MSI modeli en mantıklı ama 360 üzmez hatta bu kollar Microsoft'un olduğu için plug and play mantığındadır yani direk oynamaya hazır bilgisayarda da. Tek sorunu kalem pil ile çalışıyordu ama şarjlı kalem pil ile kolayca çözülür.